derya_demet
Üye
buarada senınde eskı sayfalarda yorumunu da okudum ve ozaman hiçte ole düşünmüyormuşsunbu sadece bi atasözü, gerçek anlamına diil de verdiği msja, mecazi anlamına bakılırsa anlattığı çok şey var...
arkadaşım bildiğin gibi atasözleri ilk anlamlarıyla kullanılmıyo...yanı sen resmen bu konuya yazan kişiye deli demek istemişsın delının bırı kuyuya taş atmış felan die neyse kardeşim yorumun acık ortada anlayan anlar
ben yazdıklarımın ve düşüncemin arkasındayım. ama burda anlatılmak istenen başka...buarada senınde eskı sayfalarda yorumunu da okudum ve ozaman hiçte ole düşünmüyormuşsun
konuyu saptırmayalım lütfenkızlar kendi aralarında anlaşamıyacak kadar zekidir
peki ozaman Buu konu ayarında bir kaç soruda ben soriiimmmkonuyu saptırmayalım lütfen
sen gerçek zekeriya beyazmısın?bunu böyle belirlemek imkansızdır hatta olamaz böyle bir soru.bazı hayvanlar vardır bayan yada erkekten daha zekidir,sonuçta Allahın yarattıgı varlıklarız.böyle gereksiz sorular ile insanları birbirinie düşürmeyin derim
ne farkederki birgün hepimiz gerçek yada sahte demeden bu hayattan göçüp gidicez ve hesap günü geldiğinde tüm gerçekler ve sahtelikler ortaya çıkacak.ve ozaman cehennemin sıcagını hissettiğimizde çok geç kaldıgımızı anlıcazsen gerçek zekeriya beyazmısın?
ne farkederki birgün hepimiz gerçek yada sahte demeden bu hayattan göçüp gidicez ve hesap günü geldiğinde tüm gerçekler ve sahtelikler ortaya çıkacak.ve ozaman cehennemin sıcagını hissettiğimizde çok geç kaldıgımızı anlıcaz
çok ii demişsin vallah kafa buluyor buda bızle hocaymışşşhocam öbür dünyaya burdan gidilmiyor ama
burası sanal dünya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?