ben onu kastetmemiştimm... cümlenin içinde geçen bence .. çoğu şeyi değiştirir.. yani.. kadınlar baylar dan zekidirle. bence kadınlar baylardan daha zekidir arasında dağlar kadar fark var ben onu demek istedimm..n:
Bayanların zeki olduğu kanıtlanmıştır.Bizlerin yaratılışında var,daha ince düşünüp en olumlu sonuca varabiliyoruz.Erkekler ayrıntılara takılmadığı için bazen saçma sonuçlara ulaşabiliyorlar.Ne demişler ince eleyip sık doku..
bayanları zekiliği kanıtlanmışmı bence nete bi arastırma yapın asıl erkeklerinki kanıtlanmış hemde anketle falan değil tamamen bilimsel benher zaman sölerim kadınların zekiliği sadece şeytanlık
"bir deli kuyuya bi taş atmış kırk akıllı çıkaramamış..." güzel söz ercan, beğendim... konuyada pek bi uyum sağlamış yalnız bi kelime eksik kalmış, tamamladım
O atasözü ile şunu demek istedim konu tartışmaya açık ve çok saçma bi soru.Hani kadın veya erkek daha zeki ne fark eder?Adamın biri ortaya bi şey çıkarmış araştırma yapmış felan.Biz insanoğlu zaten böyle işlere değilde biraz bilim biraz sağlık ve barış için harcasak ne güzel olur değilmi?Ben olayı açıklayan bi ATASÖZÜ yazdım ama yanlış anlaşıldı