canturgay Üye iremm' Alıntı: ya hani kimse yok Genişletmek için tıkla ... yapacak bişey yok.. bi şeyi anlamayan ya da anlamak istemeyen kişiler için gereğinden fazla çalıştık..
iremm' Alıntı: ya hani kimse yok Genişletmek için tıkla ... yapacak bişey yok.. bi şeyi anlamayan ya da anlamak istemeyen kişiler için gereğinden fazla çalıştık..
iremm Üye canturgay' Alıntı: yapacak bişey yok.. bi şeyi anlamayan ya da anlamak istemeyen kişiler için gereğinden fazla çalıştık.. Genişletmek için tıkla ...
canturgay' Alıntı: yapacak bişey yok.. bi şeyi anlamayan ya da anlamak istemeyen kişiler için gereğinden fazla çalıştık.. Genişletmek için tıkla ...
canturgay Üye iremm' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... sıkışınca smileylere sarılmayın .. cümle kurun bana..
iremm Üye canturgay' Alıntı: sıkışınca smileylere sarılmayın .. cümle kurun bana.. Genişletmek için tıkla ... arkadasım ben sana yukarda bir önceki sayfada üni.lerin adını bile verdim kabul etmiyosunuz daha ne cümle kurayım halla halla
canturgay' Alıntı: sıkışınca smileylere sarılmayın .. cümle kurun bana.. Genişletmek için tıkla ... arkadasım ben sana yukarda bir önceki sayfada üni.lerin adını bile verdim kabul etmiyosunuz daha ne cümle kurayım halla halla
canturgay Üye canturgay' Alıntı: yapacak bişey yok.. bi şeyi anlamayan ya da anlamak istemeyen kişiler için gereğinden fazla çalıştık.. Genişletmek için tıkla ... onu ben bunun için demiştim...n:
canturgay' Alıntı: yapacak bişey yok.. bi şeyi anlamayan ya da anlamak istemeyen kişiler için gereğinden fazla çalıştık.. Genişletmek için tıkla ... onu ben bunun için demiştim...n:
iremm Üye canturgay' Alıntı: bu konu beni aşar..ben çekiliyorumm.. Genişletmek için tıkla ... burdan öyle gözükmüyo
canturgay' Alıntı: bu konu beni aşar..ben çekiliyorumm.. Genişletmek için tıkla ... burdan öyle gözükmüyo
ouSahin Üye bencede ben şimdi bi cümle daha kurarım uzar kimsenin kalbini kırmakta istemem konudan çekiliyorum
iremm Üye ouSahin' Alıntı: bencede ben şimdi bi cümle daha kurarım uzar kimsenin kalbini kırmakta istemem konudan çekiliyorum Genişletmek için tıkla ... ya hayır ama daha karpuz kesecektik
ouSahin' Alıntı: bencede ben şimdi bi cümle daha kurarım uzar kimsenin kalbini kırmakta istemem konudan çekiliyorum Genişletmek için tıkla ... ya hayır ama daha karpuz kesecektik
canturgay Üye iremm' Alıntı: ya hayır ama daha karpuz kesecektik Genişletmek için tıkla ... onu da yarın yaparız. hepsini bi güne sıkıştırma şart mı?
iremm' Alıntı: ya hayır ama daha karpuz kesecektik Genişletmek için tıkla ... onu da yarın yaparız. hepsini bi güne sıkıştırma şart mı?
iremm Üye canturgay' Alıntı: onu da yarın yaparız. hepsini bi güne sıkıştırma şart mı? Genişletmek için tıkla ...
canturgay' Alıntı: onu da yarın yaparız. hepsini bi güne sıkıştırma şart mı? Genişletmek için tıkla ...
ouSahin Üye iremm' Alıntı: ya hayır ama daha karpuz kesecektik Genişletmek için tıkla ... bir gün müsait oldugunda keseriz
iremm' Alıntı: ya hayır ama daha karpuz kesecektik Genişletmek için tıkla ... bir gün müsait oldugunda keseriz
dreamgirls Üye kızlar, herşey ortada yaa, takmayın bu kadar... arkadaşın dediği gibi biz bayanlar bi şeyi anlamayan ya da anlamak istemeyen kişiler için gereğinden fazla çalıştık... durum ortada yaniiiiiiii
kızlar, herşey ortada yaa, takmayın bu kadar... arkadaşın dediği gibi biz bayanlar bi şeyi anlamayan ya da anlamak istemeyen kişiler için gereğinden fazla çalıştık... durum ortada yaniiiiiiii
iremm Üye ouSahin' Alıntı: ortada olan birşey yok bence gülesin.. boş bir tartışma Genişletmek için tıkla ... bi sen kalmıstın tukurmediğim
ouSahin' Alıntı: ortada olan birşey yok bence gülesin.. boş bir tartışma Genişletmek için tıkla ... bi sen kalmıstın tukurmediğim