leiche
Emekli Yönetici
kesin ankete katılan bayanlarda böyle car.car.car..konuşup durmuştur..erkeklerde .
kurtulmak için..
tamam wallahi billahi siz daha zekisiniz demişlerdir..
anketin bilimsel açıklaması bu..
santraç oynamayı bilen bayanlar varsa
gelsinler
görsünler bakalım kim daha zeki miş
okul la zekiliği nasıl bağdaşlaştırdın anlamadımm..bence ıkısıde esıttır erkekler her konuda kendını ıspatlamıslar ama bayanlara bunları ıspatlamak ıcın bı sans verılmedıgını dusunuyorum gunumuzde hıc okula gıtmeyen 14-15 yasında aılelerı tarafında zorla evlendırılen kızlar var bu yuzden ıkısıde esıttır
imkan olmayınca cehallete olur çocukların sucu neo zekilikle değil cehaletle alakalıdır
katılıyorumyok yalıs anladn
ben sadece zekiliğin ve cehaletin aynı olmadıgını acıklamak istedim
bi cocuk vardır okula gider ama zeki değildir mesela
ama okula gidipte cahil olan cok cok azdır
ok nazy ben biliyorum mynete beklerim oynamayasantraç oynamayı bilen bayanlar varsa
gelsinler
görsünler bakalım kim daha zeki miş
hangi bilimsel çalışmaymış oo..ok nazy ben biliyorum mynete beklerim oynamaya
bence erkeklerin veya kadınların zekilik yönunden birbirlerine üstünlükleri yok ne erkekler çok zeki denilebilir ne de kadınlar bnm fikrimce ama su da var ki bilimsel çalısmaların gösterdiğine göre kadınlar daha zeki bunu yok sayamayız
Beyler irem beni fena çarptıok nazy ben biliyorum mynete beklerim oynamaya
bence erkeklerin veya kadınların zekilik yönunden birbirlerine üstünlükleri yok ne erkekler çok zeki denilebilir ne de kadınlar bnm fikrimce ama su da var ki bilimsel çalısmaların gösterdiğine göre kadınlar daha zeki bunu yok sayamayız
başarılarının devamı ozamanbugune kadar okulda olsun akrabalardan olsun cogu bayanla oynadım ve daha 1 kazanan olmadı
satranc zekiliğin simgesidir bence
sözüm bilmeyenlere değil lütfen yanlıs anlasılmasın ama ben biliyorum diyen beni kimse yenemez diyen kac kişiyi yenmiştim zamanında hatırlaıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?