Yahu inadına mı yapıyorsunuz bunu
Kim olursa olsun eğer erkeklerin yazmaları devam ederse ciddi ciddi şikayet edeceğim. Ceza puanıysa ceza puanı, bansa ban.
Kural ihlali yazıyorum bir de silme sebebine. Hala erkeklerin yazmasının yasak olduğunu anlayamadınız ısrarla ısrarla yazıyorsunuz!
madem erkekler giremiyor bişi danışcam sizle. Şimdi dersanede bi çocuk var sürekli laf atıyor bana. Arada gelip sohbet ediyor. Benden hoşlandığını anlıyorum. Çocuk çok tatlı biri, yakışıklı ama çok pis bişi (sigarası var, içkisi var, sürekli arkadaşlarıyla kafede takılıyor). Sizce bu çocuğa şans vereyim mi?
madem erkekler giremiyor bişi danışcam sizle. Şimdi dersanede bi çocuk var sürekli laf atıyor bana. Arada gelip sohbet ediyor. Benden hoşlandığını anlıyorum. Çocuk çok tatlı biri, yakışıklı ama çok pis bişi (sigarası var, içkisi var, sürekli arkadaşlarıyla kafede takılıyor). Sizce bu çocuğa şans vereyim mi?
hahaha aklımdan geçeni söledin valla ama burda dile getirmek istemedim şimdi dediğini yaparım ama, ya çocuk deli bişi çıkarsa, ya ayrılalım dediğimde peşimi bırakmazsa sora alırım başıma belayı
hahaha aklımdan geçeni söledin valla ama burda dile getirmek istemedim şimdi dediğini yaparım ama, ya çocuk deli bişi çıkarsa, ya ayrılalım dediğimde peşimi bırakmazsa sora alırım başıma belayı
bir kerede tam tersi olsa keşke. Nie biz kullanamıyoruz. Nie korkan taraf hep biz oluyoruz. Nie bizim kaybetcek bişeyimiz varda erkeklerin yok. Ne oluyorsa hep kızlara oluyo be anacım. Hayat çok zor kızlar için...