buketcik Üye selam tatlılar.nasılsınız. ----------Eklendi @ 21:21:39 ---------- Yazıldı @ 21:20:52 ---------- PrınceOfPersia' Alıntı: yok ben uymam size hadi bye bigün erkeklere özel die konu açıcam bu sefer siz giremiceksiniz Genişletmek için tıkla ... fazla barınamıcaksın bu konuda ----------Eklendi @ 21:22:50 ---------- Yazıldı @ 21:21:39 ---------- tuba özledim kız valla konuşamadık seninle.sende yoğundun bayağ.benim işler azaldı darısı sana mı diyim yoksa yanıldımmı.
selam tatlılar.nasılsınız. ----------Eklendi @ 21:21:39 ---------- Yazıldı @ 21:20:52 ---------- PrınceOfPersia' Alıntı: yok ben uymam size hadi bye bigün erkeklere özel die konu açıcam bu sefer siz giremiceksiniz Genişletmek için tıkla ... fazla barınamıcaksın bu konuda ----------Eklendi @ 21:22:50 ---------- Yazıldı @ 21:21:39 ---------- tuba özledim kız valla konuşamadık seninle.sende yoğundun bayağ.benim işler azaldı darısı sana mı diyim yoksa yanıldımmı.
minoo Üye http://www.maxicep.com/maxicep-oyun-ve-sohbet-cafe-c/erkeklerin-mekani-d-378600.html Erkeklere ait bir sohbet konusu zaten var. Ve buraya yazmanız da yasak. Bir kez daha uyarmak istemiyorum arkadaşlar lütfen!
http://www.maxicep.com/maxicep-oyun-ve-sohbet-cafe-c/erkeklerin-mekani-d-378600.html Erkeklere ait bir sohbet konusu zaten var. Ve buraya yazmanız da yasak. Bir kez daha uyarmak istemiyorum arkadaşlar lütfen!
minoo Üye Sen ne kadar yöneticiysen ben de o kadar yöneticiyim Mert Bey. Bu taktikler bana sökmez yani
minoo Üye EzgiS' Alıntı: Selam. Genişletmek için tıkla ... Selam canim. Napiyon? Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk
EzgiS' Alıntı: Selam. Genişletmek için tıkla ... Selam canim. Napiyon? Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk
minoo Üye EzgiS' Alıntı: İyidir pınar'ım. Çalışıyordum kalktım başından, farm frenzy oynuyordum. Genişletmek için tıkla ... Farm frenzy ciftci oldugun oyun mu? Tarla suruyosun, tarlaya bocek ilaci falan o oyun muydu Suskunlar'i izliyorum ben de ve bol tuzlu cekirdek dudaklarim acidi bu ne ya manyak miyim neyim Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk
EzgiS' Alıntı: İyidir pınar'ım. Çalışıyordum kalktım başından, farm frenzy oynuyordum. Genişletmek için tıkla ... Farm frenzy ciftci oldugun oyun mu? Tarla suruyosun, tarlaya bocek ilaci falan o oyun muydu Suskunlar'i izliyorum ben de ve bol tuzlu cekirdek dudaklarim acidi bu ne ya manyak miyim neyim Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk
Placebo- Üye minoo' Alıntı: Farm frenzy ciftci oldugun oyun mu? Tarla suruyosun, tarlaya bocek ilaci falan o oyun muydu Suskunlar'i izliyorum ben de ve bol tuzlu cekirdek dudaklarim acidi bu ne ya manyak miyim neyim Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Evet o ama ben ilaç bulamadım. Mobilden oynuyorum, fazla özellik yok pc bulursam indireceğim. Bayılırım çekirdeğe. 2. kaseye geçince dudaklar Sezan Aksu dudağına dönüyor tuzdan o ayrı konu.
minoo' Alıntı: Farm frenzy ciftci oldugun oyun mu? Tarla suruyosun, tarlaya bocek ilaci falan o oyun muydu Suskunlar'i izliyorum ben de ve bol tuzlu cekirdek dudaklarim acidi bu ne ya manyak miyim neyim Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Evet o ama ben ilaç bulamadım. Mobilden oynuyorum, fazla özellik yok pc bulursam indireceğim. Bayılırım çekirdeğe. 2. kaseye geçince dudaklar Sezan Aksu dudağına dönüyor tuzdan o ayrı konu.
minoo Üye Sezen Aksu ne demek yavrum Jolie yanimda halt etmis durumda su an Hangi telefonu kullaniyosun? Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk
Sezen Aksu ne demek yavrum Jolie yanimda halt etmis durumda su an Hangi telefonu kullaniyosun? Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk
Placebo- Üye minoo' Alıntı: Sezen Aksu ne demek yavrum Jolie yanimda halt etmis durumda su an Hangi telefonu kullaniyosun? Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Ehehe. Nokia X6 kullanıyorum.
minoo' Alıntı: Sezen Aksu ne demek yavrum Jolie yanimda halt etmis durumda su an Hangi telefonu kullaniyosun? Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Ehehe. Nokia X6 kullanıyorum.
minoo Üye Senin tele bakarken netten bir de Lumia'ya bakayım dedim. Vahoovv ne güzel görünüşü varmış onun öyle