kızlar merhaba.hepinizi seviyorum.aranızdan ayrılmak hiç istemiyorum.ama şeref..im biri çok bunalttı 50 kez şikayet ettim başka üyelikle yine geliyor.bilemedim ne yapacağımı.uzun bir süre yokum kendimi banlıcam.lütfen beni unutmayın hepinizi çok seviyorum
Evet yeniyim buralarda Ama forumlara alışığımdır saçını herzman pantenle yıkıyorsun diyelim değişiklik olsun diye değiştirirmisin mesela elidor, örnekti bu
pelın_
once bı tanısalım bura bayanlar mekanı cınsıyetını bılmedıgım ıcın soruyorum afedersın kız erkek? soruyada cvp hayır degıstırmem
kızlar merhaba.hepinizi seviyorum.aranızdan ayrılmak hiç istemiyorum.ama şeref..im biri çok bunalttı 50 kez şikayet ettim başka üyelikle yine geliyor.bilemedim ne yapacağımı.uzun bir süre yokum kendimi banlıcam.lütfen beni unutmayın hepinizi çok seviyorum
Yönetim adına cevap verme gereği duyduğumdan yazmak istiyorum.
Rahatsızlık veren üyeye cezası verildi, forumdan süreli olarak yasaklandı. Ki takip de ediliyordu, başkaca bir vukuatına mahal vermemek için.
Ancak onun ötesinde ne ben ne de diğer arkadaşların şikayetlere kayıtsız kalmayız.
Kendi adıma cevap vermem gerekirse de...
Madem şere-fsiz olduğunu düşünüyorsun bir kişinin, o kişi için kendini yasaklamaya değer mi?.. Burada bunca seven dostun varken...