huri$ Üye guzularim prenseslerim datlilarim $ekerlerim bebeklerim msn açtim kimseler yk burdan hepinize ho$çakalin diyorum.. ben bikaç gun içinde yola çikiyorum.. 5 hafta kadar yokum Haklarinizi helal edin yavrularim sizleri seviyorum Donmek nasip olursa gorusuruzz
guzularim prenseslerim datlilarim $ekerlerim bebeklerim msn açtim kimseler yk burdan hepinize ho$çakalin diyorum.. ben bikaç gun içinde yola çikiyorum.. 5 hafta kadar yokum Haklarinizi helal edin yavrularim sizleri seviyorum Donmek nasip olursa gorusuruzz
s@hr@ Üye Konu Sahibi huri$' Alıntı: guzularim prenseslerim datlilarim $ekerlerim bebeklerim msn açtim kimseler yk burdan hepinize ho$çakalin diyorum.. ben bikaç gun içinde yola çikiyorum.. 5 hafta kadar yokum Haklarinizi helal edin yavrularim sizleri seviyorum Donmek nasip olursa gorusuruzz Genişletmek için tıkla ... Hayırlı yolculuklar Hurişim bidenem Helal olsun sen de hakkını helal et bebeğim
huri$' Alıntı: guzularim prenseslerim datlilarim $ekerlerim bebeklerim msn açtim kimseler yk burdan hepinize ho$çakalin diyorum.. ben bikaç gun içinde yola çikiyorum.. 5 hafta kadar yokum Haklarinizi helal edin yavrularim sizleri seviyorum Donmek nasip olursa gorusuruzz Genişletmek için tıkla ... Hayırlı yolculuklar Hurişim bidenem Helal olsun sen de hakkını helal et bebeğim
Tuba Üye huri$' Alıntı: guzularim prenseslerim datlilarim $ekerlerim bebeklerim msn açtim kimseler yk burdan hepinize ho$çakalin diyorum.. ben bikaç gun içinde yola çikiyorum.. 5 hafta kadar yokum Haklarinizi helal edin yavrularim sizleri seviyorum Donmek nasip olursa gorusuruzz Genişletmek için tıkla ... tatlımmm evde değildik sonrada dinlendim tatlısı benden birşey istemiştin görüşemedik hatırlarsan buralardaysan msn i açtım vereyim hayırlı yolculuklar minoo' Alıntı: Ablam tatile gidiyor galiba Genişletmek için tıkla ...
huri$' Alıntı: guzularim prenseslerim datlilarim $ekerlerim bebeklerim msn açtim kimseler yk burdan hepinize ho$çakalin diyorum.. ben bikaç gun içinde yola çikiyorum.. 5 hafta kadar yokum Haklarinizi helal edin yavrularim sizleri seviyorum Donmek nasip olursa gorusuruzz Genişletmek için tıkla ... tatlımmm evde değildik sonrada dinlendim tatlısı benden birşey istemiştin görüşemedik hatırlarsan buralardaysan msn i açtım vereyim hayırlı yolculuklar minoo' Alıntı: Ablam tatile gidiyor galiba Genişletmek için tıkla ...
buketcik Üye bizim mekan çöllere döndü.kurudu eridi gidiyor elden.bişey yapmalı ne yapmalı hımmmm buldumm.
minoo Üye huri$' Alıntı: turkiyeye gelcem ya datlim bidenem magnum kaymakli dondurmam Genişletmek için tıkla ... İstanbul'a gelcen mi? Ya da gelirsen bizim nasıl haberimiz olacak?
huri$' Alıntı: turkiyeye gelcem ya datlim bidenem magnum kaymakli dondurmam Genişletmek için tıkla ... İstanbul'a gelcen mi? Ya da gelirsen bizim nasıl haberimiz olacak?
Tuba Üye buketcik' Alıntı: bizim mekan çöllere döndü.kurudu eridi gidiyor elden.bişey yapmalı ne yapmalı hımmmm buldumm. Genişletmek için tıkla ... ne buldunnnnn huri$' Alıntı: daha gitmedim hazirlaniom Genişletmek için tıkla ...
buketcik' Alıntı: bizim mekan çöllere döndü.kurudu eridi gidiyor elden.bişey yapmalı ne yapmalı hımmmm buldumm. Genişletmek için tıkla ... ne buldunnnnn huri$' Alıntı: daha gitmedim hazirlaniom Genişletmek için tıkla ...