Tuba Üye pelın_' Alıntı: hosbulduk ablacımmı desem bılemdım takıntın varsa solemıyım Genişletmek için tıkla ... yok hiç öyle takıntılarım yok diyebilirsin
pelın_' Alıntı: hosbulduk ablacımmı desem bılemdım takıntın varsa solemıyım Genişletmek için tıkla ... yok hiç öyle takıntılarım yok diyebilirsin
Tuba Üye pelın_' Alıntı: gülme abla ya ama ewlenıp oaya yerlescem Genişletmek için tıkla ... düğün yakın mı
Tuba Üye huri$' Alıntı: Nurr nasilsin datlim nehaberr Genişletmek için tıkla ... daha iyiyim şükür senden ne haber
huri$' Alıntı: Nurr nasilsin datlim nehaberr Genişletmek için tıkla ... daha iyiyim şükür senden ne haber
huri$ Üye iyiyim canim sagol seninde iyi olmana çok sevindim hersey yolunda yakinda yola çikiyoz turkiyeye dogru yalniz birine fena halde kirildim unuttu beni
iyiyim canim sagol seninde iyi olmana çok sevindim hersey yolunda yakinda yola çikiyoz turkiyeye dogru yalniz birine fena halde kirildim unuttu beni
Tuba Üye huri$' Alıntı: iyiyim canim sagol seninde iyi olmana çok sevindim hersey yolunda yakinda yola çikiyoz turkiyeye dogru yalniz birine fena halde kirildim unuttu beni Genişletmek için tıkla ... Ne güzel şimdiden hayırlı yolculuklar diyim kim unuttu seni ----------Eklendi @ 13:51:27 ---------- Yazıldı @ 13:39:20 ---------- huri$' Alıntı: iyiyim canim sagol seninde iyi olmana çok sevindim hersey yolunda yakinda yola çikiyoz turkiyeye dogru yalniz birine fena halde kirildim unuttu beni Genişletmek için tıkla ...
huri$' Alıntı: iyiyim canim sagol seninde iyi olmana çok sevindim hersey yolunda yakinda yola çikiyoz turkiyeye dogru yalniz birine fena halde kirildim unuttu beni Genişletmek için tıkla ... Ne güzel şimdiden hayırlı yolculuklar diyim kim unuttu seni ----------Eklendi @ 13:51:27 ---------- Yazıldı @ 13:39:20 ---------- huri$' Alıntı: iyiyim canim sagol seninde iyi olmana çok sevindim hersey yolunda yakinda yola çikiyoz turkiyeye dogru yalniz birine fena halde kirildim unuttu beni Genişletmek için tıkla ...