Tuba.Erva Üye kızlar uyandı hortladı niye canın sıkkın bakem --------------- Ekleme --------------- huri$' Alıntı: ben uyumadim tubacim hava acayip gurluyo $im$ekler çakiyo falan Genişletmek için tıkla ... burda da bıkac gün yagdı sımdı nemden uyuyamıyorum abla
kızlar uyandı hortladı niye canın sıkkın bakem --------------- Ekleme --------------- huri$' Alıntı: ben uyumadim tubacim hava acayip gurluyo $im$ekler çakiyo falan Genişletmek için tıkla ... burda da bıkac gün yagdı sımdı nemden uyuyamıyorum abla
Tuba Üye Mehmet' Alıntı: Bu Mesaj Praetortarafından silinmiştir. Sebep:Konuya erkek üyelerin yazması yasak olduğundan mesaj silinmiştir. Bacımız var kardeşimiz va görmeye geliyoruz illa bayan nickimi alıp gelelim konuya Mehmediye nasıl bu nick yerler mi acep Genişletmek için tıkla ... Mehmediye kendi mekanınıza ΛKƧİ;2537036' Alıntı: gunaydın hatunlarrr Genişletmek için tıkla ... günaydın sibelim TuRkiShCowboy' Alıntı: Yuhhh lannn Genişletmek için tıkla ... senin ne işin var burda sevimrecep' Alıntı: Kızlar erkeklerinde varmış kendilerine özgü sayfaları........ Genişletmek için tıkla ... Varda burdan ayrılamıyorlar
Mehmet' Alıntı: Bu Mesaj Praetortarafından silinmiştir. Sebep:Konuya erkek üyelerin yazması yasak olduğundan mesaj silinmiştir. Bacımız var kardeşimiz va görmeye geliyoruz illa bayan nickimi alıp gelelim konuya Mehmediye nasıl bu nick yerler mi acep Genişletmek için tıkla ... Mehmediye kendi mekanınıza ΛKƧİ;2537036' Alıntı: gunaydın hatunlarrr Genişletmek için tıkla ... günaydın sibelim TuRkiShCowboy' Alıntı: Yuhhh lannn Genişletmek için tıkla ... senin ne işin var burda sevimrecep' Alıntı: Kızlar erkeklerinde varmış kendilerine özgü sayfaları........ Genişletmek için tıkla ... Varda burdan ayrılamıyorlar
sevimrecep Üye Varda burdan ayrılamıyorlar [/QUOTE] Yok tatlım ayrılmazlar meraktan giriyolar işte...
sevimrecep Üye jayjayyy' Alıntı: yasak olunca daha cazip geliyor Genişletmek için tıkla ... Bi kural vardır yaa ""yasaklar çiğnenmek içindir"" onu uyguluyolar
jayjayyy' Alıntı: yasak olunca daha cazip geliyor Genişletmek için tıkla ... Bi kural vardır yaa ""yasaklar çiğnenmek içindir"" onu uyguluyolar
Tuba.Erva Üye Tünaydın bugün herkese moruk diyesım var ben okula gıtcem bırazdan klavuz tercıhler ıcın napıyosunuz bakım
Tünaydın bugün herkese moruk diyesım var ben okula gıtcem bırazdan klavuz tercıhler ıcın napıyosunuz bakım