s@hr@ Üye Konu Sahibi huri$' Alıntı: narinim sahram nasilsin tatlim Genişletmek için tıkla ... Hurişim bitanem şükür iyiyim Sen nasılsın Tuba_erva' Alıntı: abam gelmıs canımm gülüm nasılsın sekerparemm Genişletmek için tıkla ... Çiçeğim bebeğim şirin guzum
huri$' Alıntı: narinim sahram nasilsin tatlim Genişletmek için tıkla ... Hurişim bitanem şükür iyiyim Sen nasılsın Tuba_erva' Alıntı: abam gelmıs canımm gülüm nasılsın sekerparemm Genişletmek için tıkla ... Çiçeğim bebeğim şirin guzum
Tuba.Erva Üye s@hr@' Alıntı: Hurişim bitanem şükür iyiyim Sen nasılsın Çiçeğim bebeğim şirin guzum Genişletmek için tıkla ... şekerım fıstıkım bitanem hayatımm
s@hr@' Alıntı: Hurişim bitanem şükür iyiyim Sen nasılsın Çiçeğim bebeğim şirin guzum Genişletmek için tıkla ... şekerım fıstıkım bitanem hayatımm
s@hr@ Üye Konu Sahibi Tuba_erva' Alıntı: orta sekerlı senı sormalı Genişletmek için tıkla ... Ne oldu balım neden şekerli değil ----------Eklendi @ 00:42:26 ---------- Yazıldı @ 00:41:36 ---------- şükür iyilik canım benim
Tuba_erva' Alıntı: orta sekerlı senı sormalı Genişletmek için tıkla ... Ne oldu balım neden şekerli değil ----------Eklendi @ 00:42:26 ---------- Yazıldı @ 00:41:36 ---------- şükür iyilik canım benim
s@hr@ Üye Konu Sahibi Tuba_erva' Alıntı: facemdekı şiire takıldım cok sevdgm bı şiir ondan braz buruklastım gecer Genişletmek için tıkla ... Hangisi kız benim gibi şiir delisi kardeşim benim
Tuba_erva' Alıntı: facemdekı şiire takıldım cok sevdgm bı şiir ondan braz buruklastım gecer Genişletmek için tıkla ... Hangisi kız benim gibi şiir delisi kardeşim benim
Tuba.Erva Üye s@hr@' Alıntı: Hangisi kız benim gibi şiir delisi kardeşim benim Genişletmek için tıkla ... yılmaz erdogan =) bir şiir istersin, "içinde benzetmeler olan" kusura bakma sevgilim heybemde sana benzeyecek kadar güzel bir şey yok..
s@hr@' Alıntı: Hangisi kız benim gibi şiir delisi kardeşim benim Genişletmek için tıkla ... yılmaz erdogan =) bir şiir istersin, "içinde benzetmeler olan" kusura bakma sevgilim heybemde sana benzeyecek kadar güzel bir şey yok..