Tuba Üye Tuba_erva' Alıntı: bende ıstyrm bak depresyna grerm kendı derdını unutrsun ona göre baslarım yne Genişletmek için tıkla ... Buyur tubim sen deprosyona girme şaka tabi istiyorsan gir
Tuba_erva' Alıntı: bende ıstyrm bak depresyna grerm kendı derdını unutrsun ona göre baslarım yne Genişletmek için tıkla ... Buyur tubim sen deprosyona girme şaka tabi istiyorsan gir
Tuba Üye Tuba_erva' Alıntı: gırcem actm yne sarkımı sinirim bozuldu Genişletmek için tıkla ... kapat şarkıyı şimdi ben deprosyandayım
Tuba_erva' Alıntı: gırcem actm yne sarkımı sinirim bozuldu Genişletmek için tıkla ... kapat şarkıyı şimdi ben deprosyandayım
s@hr@ Üye Konu Sahibi 'Nur'' Alıntı: Şu anda 3 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 0 misafir) 'Nur'* abbas4401 Genişletmek için tıkla ... o kimmm
'Nur'' Alıntı: Şu anda 3 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 0 misafir) 'Nur'* abbas4401 Genişletmek için tıkla ... o kimmm
Tuba Üye s@hr@' Alıntı: Siz ikiniz sırayla mı giriyorsunuz depresyona Genişletmek için tıkla ... hadi cevapla bakalım Tubim
s@hr@' Alıntı: Siz ikiniz sırayla mı giriyorsunuz depresyona Genişletmek için tıkla ... hadi cevapla bakalım Tubim
Tuba Üye yok Tuba girmesin deprosyana halihazırda ikimizde deprosyandayken bide tuba yok o zaten düğüne gitcek ne deprosyonu
yok Tuba girmesin deprosyana halihazırda ikimizde deprosyandayken bide tuba yok o zaten düğüne gitcek ne deprosyonu
s@hr@ Üye Konu Sahibi Senden sonra sıra ben de tamam mı Pınar ----------Eklendi @ 01:22:58 ---------- Yazıldı @ 01:22:07 ---------- Ben giriyim depresyona düğün de yok bu aralar
Senden sonra sıra ben de tamam mı Pınar ----------Eklendi @ 01:22:58 ---------- Yazıldı @ 01:22:07 ---------- Ben giriyim depresyona düğün de yok bu aralar
Tuba.Erva Üye iyiki dugune gttm arkamdan herkes depresyna grms bız aksam pınarla ucundan azcık depresyn takıldk ztn annem hosgeldın sanada
iyiki dugune gttm arkamdan herkes depresyna grms bız aksam pınarla ucundan azcık depresyn takıldk ztn annem hosgeldın sanada
minoo Üye Annneeeee Hoş geldin Evet, biz gece Tuba ile azcık girdik depresyona Akşama sizleri de bekleriz