minoo Üye Nereyi bulmak istiyorsun ki? Söyle, edelim. ----------Eklendi @ 20:28:51 ---------- Yazıldı @ 19:54:17 ---------- O zaman müzik dinleyelim. Ben de olmasam... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nereyi bulmak istiyorsun ki? Söyle, edelim. ----------Eklendi @ 20:28:51 ---------- Yazıldı @ 19:54:17 ---------- O zaman müzik dinleyelim. Ben de olmasam... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
minoo Üye Ben gideyim, yemek yiyeyim. Hee ne dicem. Bu gece saat 23.00'da Star Tv'de korku filmi var Benim gibi sinemeyı tv'de izlemeye bayılanlar izlesin
Ben gideyim, yemek yiyeyim. Hee ne dicem. Bu gece saat 23.00'da Star Tv'de korku filmi var Benim gibi sinemeyı tv'de izlemeye bayılanlar izlesin
Tuba.Erva Üye 'Nur'' Alıntı: evet bizim yerimiz Pınarım kontrol sende erkekler yazamaz tubimmm gelemedim yaaa geldiğimdede gitmişsin şimdide gelip gidip bakıyorum Genişletmek için tıkla ... evet gttm az :d
'Nur'' Alıntı: evet bizim yerimiz Pınarım kontrol sende erkekler yazamaz tubimmm gelemedim yaaa geldiğimdede gitmişsin şimdide gelip gidip bakıyorum Genişletmek için tıkla ... evet gttm az :d
Tuba Üye pelın_' Alıntı: sıkıcı ya ben arada bulmıyorum konuları Genişletmek için tıkla ... bulursun alışırsın daha
pelın_' Alıntı: sıkıcı ya ben arada bulmıyorum konuları Genişletmek için tıkla ... bulursun alışırsın daha
Tuba.Erva Üye minoo' Alıntı: Ben kaçırdım demek Eee daha daha? Genişletmek için tıkla ... profılımde sohbet ettk braz cok makara bı kız ya sevdım ----------Eklendi @ 22:45:04 ---------- Yazıldı @ 22:44:27 ---------- pelın_' Alıntı: sıkıcı ya ben arada bulmıyorum konuları Genişletmek için tıkla ... bencede alısırsın
minoo' Alıntı: Ben kaçırdım demek Eee daha daha? Genişletmek için tıkla ... profılımde sohbet ettk braz cok makara bı kız ya sevdım ----------Eklendi @ 22:45:04 ---------- Yazıldı @ 22:44:27 ---------- pelın_' Alıntı: sıkıcı ya ben arada bulmıyorum konuları Genişletmek için tıkla ... bencede alısırsın
Tuba.Erva Üye minoo' Alıntı: Bence de. Şirin Annem diyo hep Canım ya Filmi izlicek misin? Genişletmek için tıkla ... hangı fılm
minoo' Alıntı: Bence de. Şirin Annem diyo hep Canım ya Filmi izlicek misin? Genişletmek için tıkla ... hangı fılm