minoo Üye Müzik dinleyelim biraz o vakit Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bayıldım yaa Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Müzik dinleyelim biraz o vakit Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bayıldım yaa Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
s@hr@ Üye Konu Sahibi buketcik' Alıntı: bensizde olmaz değilmi ablam Genişletmek için tıkla ... Olur mu canım sensiz bu mekanı ayakda tutmamız lazım minoo' Alıntı: Hiç birimiz olmadan olmaaaaaaaaz Buket, Nurum, Hurişim, Özlem ablam ve ben Tuba da olsaydı iyi olcaktı Genişletmek için tıkla ... Tuba yok ama Unuttuklarımız varsa burdan hepsine sevgiler
buketcik' Alıntı: bensizde olmaz değilmi ablam Genişletmek için tıkla ... Olur mu canım sensiz bu mekanı ayakda tutmamız lazım minoo' Alıntı: Hiç birimiz olmadan olmaaaaaaaaz Buket, Nurum, Hurişim, Özlem ablam ve ben Tuba da olsaydı iyi olcaktı Genişletmek için tıkla ... Tuba yok ama Unuttuklarımız varsa burdan hepsine sevgiler
Tuba Üye minoo' Alıntı: He ya hep Buketle ben Siz hiç gelmiyosunuz biz gelmezsek Hele Nur hiç gelmiyo Genişletmek için tıkla ... oyyyy canımmmmm benim ağlama sen geldimmmmm bitanesi
minoo' Alıntı: He ya hep Buketle ben Siz hiç gelmiyosunuz biz gelmezsek Hele Nur hiç gelmiyo Genişletmek için tıkla ... oyyyy canımmmmm benim ağlama sen geldimmmmm bitanesi
s@hr@ Üye Konu Sahibi Kuzum şu anda hem iş görürüyorum hem yazmaya çalışıyorum Annem hadi diyip duruyor
Tuba Üye maalesef canım bende antalyada değilim... Pınarrrrrrrr nerdesin hem çağırıyon ağlıyon hem ortadan kayboluyon
maalesef canım bende antalyada değilim... Pınarrrrrrrr nerdesin hem çağırıyon ağlıyon hem ortadan kayboluyon
buketcik Üye bende gidecem buradan ozaman. Pınar kayıp yine hu huuu Pınar kız nerdesin.bütün kızlar toplandık toooplandık toplandık
bende gidecem buradan ozaman. Pınar kayıp yine hu huuu Pınar kız nerdesin.bütün kızlar toplandık toooplandık toplandık
minoo Üye Yaa bitanelerim, benim pc bozuk ya Telden net yaptım ama. Girerim artık. Konuşun siz, ben katılırım
Tuba Üye minoo' Alıntı: Yaa bitanelerim, benim pc bozuk ya Telden net yaptım ama. Girerim artık. Konuşun siz, ben katılırım Genişletmek için tıkla ... canım benim yapılcak o pc merak etme
minoo' Alıntı: Yaa bitanelerim, benim pc bozuk ya Telden net yaptım ama. Girerim artık. Konuşun siz, ben katılırım Genişletmek için tıkla ... canım benim yapılcak o pc merak etme
minoo Üye Kendi kendine kapandı, bir daha da açılmadı kız Cuma günü bozuldu. Bugün pazartesi bak. Kaç gündür pc yok
Kendi kendine kapandı, bir daha da açılmadı kız Cuma günü bozuldu. Bugün pazartesi bak. Kaç gündür pc yok
buketcik Üye tatlım kimse yanaşmadı para toplamaya. yoksa senin o güzel gözlerinin üzülmesine fırsat verirmiydik.