huri$ Üye minoo' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... guzum o surat ne oylee .. çirkin olmu$sun cadim ... gulumse bakim
minoo' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... guzum o surat ne oylee .. çirkin olmu$sun cadim ... gulumse bakim
huri$ Üye minoo' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... noldu yavrum aglama gel guzucum benim giyamam sana s@hr@' Alıntı: Ağlama kuzum ne oldu Hurişim nasılsın bidenem Genişletmek için tıkla ... hamdolsun guzellik bildigin gibi i$te i$ guç minoo' Alıntı: Bir şeyler oldu işte ablam Siz nasılsınız Genişletmek için tıkla ... canim yaa umarim kotu bi$e yoktur s@hr@' Alıntı: Biz iyiyiz ablam iş güç uğraşırık Ütü yapıyordum az önce bitti Genişletmek için tıkla ... ohh ne iyi benimde var utu canim istemio bugun minoo' Alıntı: Ooo kolay gelmiştir umarım Ben de hastaneye gidecem birazdan. Hastayım Genişletmek için tıkla ... iice merak ettim deli kiz sole ne oldu mesaj at
minoo' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... noldu yavrum aglama gel guzucum benim giyamam sana s@hr@' Alıntı: Ağlama kuzum ne oldu Hurişim nasılsın bidenem Genişletmek için tıkla ... hamdolsun guzellik bildigin gibi i$te i$ guç minoo' Alıntı: Bir şeyler oldu işte ablam Siz nasılsınız Genişletmek için tıkla ... canim yaa umarim kotu bi$e yoktur s@hr@' Alıntı: Biz iyiyiz ablam iş güç uğraşırık Ütü yapıyordum az önce bitti Genişletmek için tıkla ... ohh ne iyi benimde var utu canim istemio bugun minoo' Alıntı: Ooo kolay gelmiştir umarım Ben de hastaneye gidecem birazdan. Hastayım Genişletmek için tıkla ... iice merak ettim deli kiz sole ne oldu mesaj at
minoo Üye Boğazım falan çok ağrıyodu ya hastaneye gittim az önce. !laç falan verdi doktor. 2 aylık ömrüm kalmış
Boğazım falan çok ağrıyodu ya hastaneye gittim az önce. !laç falan verdi doktor. 2 aylık ömrüm kalmış
s@hr@ Üye Konu Sahibi minoo' Alıntı: Boğazım falan çok ağrıyodu ya hastaneye gittim az önce. !laç falan verdi doktor. 2 aylık ömrüm kalmış Genişletmek için tıkla ... Deme kız öyle Çabuk iyileşirsin inşallah
minoo' Alıntı: Boğazım falan çok ağrıyodu ya hastaneye gittim az önce. !laç falan verdi doktor. 2 aylık ömrüm kalmış Genişletmek için tıkla ... Deme kız öyle Çabuk iyileşirsin inşallah