Tuba Üye minoo' Alıntı: Bir kaç sorun var da Söyleyemem burda. Anladın sen işte Genişletmek için tıkla ... anladım
minoo' Alıntı: Bir kaç sorun var da Söyleyemem burda. Anladın sen işte Genişletmek için tıkla ... anladım
buketcik Üye süpperrr. --------------- Ekleme --------------- biraz abarttım sanırım eh fena sayılmayız
huri$ Üye buketcik' Alıntı: yine birileri yok.saatlerimizi bir ayarlayamadık yahu. Genişletmek için tıkla ... illaki denk geliriz merak etmee yeterki konu goz onunde bulunsun , minoo' Alıntı: Ben çoook iyiym Siz nasılsınız fıstıklarım Genişletmek için tıkla ... ehh fena degil idare $art buketcik' Alıntı: süpperrr. --------------- Ekleme --------------- biraz abarttım sanırım eh fena sayılmayız Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: Yarın sınavım var ya çalışayım ben biraz Genişletmek için tıkla ... ba$arilar guzum
buketcik' Alıntı: yine birileri yok.saatlerimizi bir ayarlayamadık yahu. Genişletmek için tıkla ... illaki denk geliriz merak etmee yeterki konu goz onunde bulunsun , minoo' Alıntı: Ben çoook iyiym Siz nasılsınız fıstıklarım Genişletmek için tıkla ... ehh fena degil idare $art buketcik' Alıntı: süpperrr. --------------- Ekleme --------------- biraz abarttım sanırım eh fena sayılmayız Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: Yarın sınavım var ya çalışayım ben biraz Genişletmek için tıkla ... ba$arilar guzum