s@hr@ Üye Konu Sahibi iyiyiz Yağmur sağolasın --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: yaaa nereyee Genişletmek için tıkla ... başı çok ağrıyor canım yattı biraz ...
iyiyiz Yağmur sağolasın --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: yaaa nereyee Genişletmek için tıkla ... başı çok ağrıyor canım yattı biraz ...
huri$ Üye Yağmur' Alıntı: --------------- Ekleme --------------- selam nur yasemin ve huriş Genişletmek için tıkla ... selam caanim benim k bakmayin arada bakiorum $iirler felan noluyoruz kizlar zaten duygusalim
Yağmur' Alıntı: --------------- Ekleme --------------- selam nur yasemin ve huriş Genişletmek için tıkla ... selam caanim benim k bakmayin arada bakiorum $iirler felan noluyoruz kizlar zaten duygusalim
minoo Üye RUMMAN' Alıntı: kızlarrr çok başım ağrıyor az dinlencem Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun bitanem
RUMMAN' Alıntı: kızlarrr çok başım ağrıyor az dinlencem Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun bitanem
s@hr@ Üye Konu Sahibi Yağmur' Alıntı: geçmiş olsun nur Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Yağmur ben onun yerine cevap vereyim ... huri$' Alıntı: selam caanim benim k bakmayin arada bakiorum $iirler felan noluyoruz kizlar zaten duygusalim Genişletmek için tıkla ... öyle içimden geldi ama sen ağlama dayanamam bu sana Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yağmur' Alıntı: geçmiş olsun nur Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Yağmur ben onun yerine cevap vereyim ... huri$' Alıntı: selam caanim benim k bakmayin arada bakiorum $iirler felan noluyoruz kizlar zaten duygusalim Genişletmek için tıkla ... öyle içimden geldi ama sen ağlama dayanamam bu sana Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yasminozz Üye ben gezdim bugün...hava güzeldi ama sertti...sonra da pizza hut a gittim...oyy oyy oyy...
s@hr@ Üye Konu Sahibi yasminoz' Alıntı: ben gezdim bugün...hava güzeldi ama sertti...sonra da pizza hut a gittim...oyy oyy oyy... Genişletmek için tıkla ... ohhh ne güzellll ben evdeydim
yasminoz' Alıntı: ben gezdim bugün...hava güzeldi ama sertti...sonra da pizza hut a gittim...oyy oyy oyy... Genişletmek için tıkla ... ohhh ne güzellll ben evdeydim
huri$ Üye minoo' Alıntı: Ben anladım zaten Huriş var sende bir şey Genişletmek için tıkla ... anlayi$li tekta$ pirlantaam s@hr@' Alıntı: Sağolasın Yağmur ben onun yerine cevap vereyim ... öyle içimden geldi ama sen ağlama dayanamam bu sana Genişletmek için tıkla ... te$ekkurlerrr yasminoz' Alıntı: nasıl geçti gününüz kızlar... Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- yarin bende temizlik yapacam hayatimdan butun mikroplari atacam
minoo' Alıntı: Ben anladım zaten Huriş var sende bir şey Genişletmek için tıkla ... anlayi$li tekta$ pirlantaam s@hr@' Alıntı: Sağolasın Yağmur ben onun yerine cevap vereyim ... öyle içimden geldi ama sen ağlama dayanamam bu sana Genişletmek için tıkla ... te$ekkurlerrr yasminoz' Alıntı: nasıl geçti gününüz kızlar... Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- yarin bende temizlik yapacam hayatimdan butun mikroplari atacam
minoo Üye huri$' Alıntı: yarin bende temizlik yapacam hayatimdan butun mikroplari atacam Genişletmek için tıkla ... kuzum neyin var senin ya
huri$' Alıntı: yarin bende temizlik yapacam hayatimdan butun mikroplari atacam Genişletmek için tıkla ... kuzum neyin var senin ya