huri$ Üye s@hr@' Alıntı: şunların yaptığı plana bak beeee Genişletmek için tıkla ... kuzum nerdesiniz minoo' Alıntı: Ahaaaa birisi geldi Hurişim..napalım şimdi Özlem ablaya Genişletmek için tıkla ... bence $ey yapsin mmm Azer bulbul takliti yapsin
s@hr@' Alıntı: şunların yaptığı plana bak beeee Genişletmek için tıkla ... kuzum nerdesiniz minoo' Alıntı: Ahaaaa birisi geldi Hurişim..napalım şimdi Özlem ablaya Genişletmek için tıkla ... bence $ey yapsin mmm Azer bulbul takliti yapsin
huri$ Üye o zaman sadece bulbul takliti yap iyiyis sen nasilsin gusucum susamli simitim iyisin iyi hepimiz iyiyiz ne guzel pinarim tekta$im pirlantan bittimi dosyalar
o zaman sadece bulbul takliti yap iyiyis sen nasilsin gusucum susamli simitim iyisin iyi hepimiz iyiyiz ne guzel pinarim tekta$im pirlantan bittimi dosyalar
s@hr@ Üye Konu Sahibi Buyur Hurişim sen istersin de ben yapmam mı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
huri$ Üye minoo' Alıntı: Bitmedi yaa ağlayacam şmdi Genişletmek için tıkla ... caanim yaa s@hr@' Alıntı: Buyur Hurişim sen istersin de ben yapmam mı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... seni gidiii senii tamam kabull bulbulllerim benim
minoo' Alıntı: Bitmedi yaa ağlayacam şmdi Genişletmek için tıkla ... caanim yaa s@hr@' Alıntı: Buyur Hurişim sen istersin de ben yapmam mı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... seni gidiii senii tamam kabull bulbulllerim benim
huri$ Üye minoo' Alıntı: Yaaa hala bitmediiii Genişletmek için tıkla ... oyyyyyyyyyy s@hr@' Alıntı: Hurişiiiimmmm Genişletmek için tıkla ... datlimmm minoo' Alıntı: Ablam bitti ayy nasıl uykum geldi yaa iyi gceler hepinize fıstklarım Genişletmek için tıkla ... aferin bidenemeee uçan la gaçan bile gurtulamaz elinden bitecek tabi yaa bi guzel dinlenirsin artik s@hr@' Alıntı: İyi geceler fıstık Genişletmek için tıkla ... sensin oo
minoo' Alıntı: Yaaa hala bitmediiii Genişletmek için tıkla ... oyyyyyyyyyy s@hr@' Alıntı: Hurişiiiimmmm Genişletmek için tıkla ... datlimmm minoo' Alıntı: Ablam bitti ayy nasıl uykum geldi yaa iyi gceler hepinize fıstklarım Genişletmek için tıkla ... aferin bidenemeee uçan la gaçan bile gurtulamaz elinden bitecek tabi yaa bi guzel dinlenirsin artik s@hr@' Alıntı: İyi geceler fıstık Genişletmek için tıkla ... sensin oo
minoo Üye Ben de iyiyim ablam.Akşamları erken yatıyorum ya artık sabah erkenden uyanıyorum kendi kendime okula gitcem birazdan.takılıyorum öyle
Ben de iyiyim ablam.Akşamları erken yatıyorum ya artık sabah erkenden uyanıyorum kendi kendime okula gitcem birazdan.takılıyorum öyle