Yasminozz Üye Aynen yaaa...5 te yattım 9 da kalktım...pfff moda bölümüne bakıyorum maxide ayakkabılara fln...
Yasminozz Üye DiaBLoS™;2640461' Alıntı: Kolay gelsin .. Genişletmek için tıkla ... Ne için... ?? Nadir' Alıntı: tipik bayan. Genişletmek için tıkla ... Tabiki de ne sandın...neye baksaydım iddaaa bölümüne mi...bugün hangi maç kaç kaç biter die...
DiaBLoS™;2640461' Alıntı: Kolay gelsin .. Genişletmek için tıkla ... Ne için... ?? Nadir' Alıntı: tipik bayan. Genişletmek için tıkla ... Tabiki de ne sandın...neye baksaydım iddaaa bölümüne mi...bugün hangi maç kaç kaç biter die...
Yasminozz Üye iddaayla işim olmaz da futbol bölümüne bakıyorum... en son hangi takımın adı yazılcak die bi oyun var bi de oyun bölümünde oraya el atmamak için de zor tutuyorum kendimi..
iddaayla işim olmaz da futbol bölümüne bakıyorum... en son hangi takımın adı yazılcak die bi oyun var bi de oyun bölümünde oraya el atmamak için de zor tutuyorum kendimi..
Yasminozz Üye DiaBLoS™;2640490' Alıntı: Herkese keyifli sohbetler .. Sevgiyle kalın değerli arkadaşlar . Görüşmek üzere . Genişletmek için tıkla ... Ayy havalara bak...cvp ta vermemiş bana...hayırdır Ali küsmüyüz... --------------- Ekleme --------------- Nadir' Alıntı: hah şimdi oldu işte.biz kadınız diye hep modada kalmayın biraz bizi tanıyın. Genişletmek için tıkla ... Biz sizi çok ii tanıyoruz...senin en sevdiğin renk kırmızı mesela...
DiaBLoS™;2640490' Alıntı: Herkese keyifli sohbetler .. Sevgiyle kalın değerli arkadaşlar . Görüşmek üzere . Genişletmek için tıkla ... Ayy havalara bak...cvp ta vermemiş bana...hayırdır Ali küsmüyüz... --------------- Ekleme --------------- Nadir' Alıntı: hah şimdi oldu işte.biz kadınız diye hep modada kalmayın biraz bizi tanıyın. Genişletmek için tıkla ... Biz sizi çok ii tanıyoruz...senin en sevdiğin renk kırmızı mesela...
Yasminozz Üye Bugün naapsam die düşünüyorumm..ramazandan beri bi yere çıkmadım..dışarı mı çıksam acaba... oruç oruç ta nereye gidilir ki..
Bugün naapsam die düşünüyorumm..ramazandan beri bi yere çıkmadım..dışarı mı çıksam acaba... oruç oruç ta nereye gidilir ki..
minoo Üye yasminoz' Alıntı: aslında alışveriş merkezine gitmeyeli bayaa oldu...2 ay fln...gitsem mi ki... Genişletmek için tıkla ... gel Cevahir'e gidek
yasminoz' Alıntı: aslında alışveriş merkezine gitmeyeli bayaa oldu...2 ay fln...gitsem mi ki... Genişletmek için tıkla ... gel Cevahir'e gidek
Yasminozz Üye kfc gitmiyorum hiç ben...pizza hut ın salatasına ve pizzalarına bayılıyorum....çok özledimmmmmmmm...
minoo Üye biz senle daha tiramisu yicez yasmi --------------- Ekleme --------------- Nadir' Alıntı: sen kaybolun onlar kaybolmaz canım. Genişletmek için tıkla ... avmler bizim mekanımız kaybolmayız tabii
biz senle daha tiramisu yicez yasmi --------------- Ekleme --------------- Nadir' Alıntı: sen kaybolun onlar kaybolmaz canım. Genişletmek için tıkla ... avmler bizim mekanımız kaybolmayız tabii