sevimrecep Üye huri$' Alıntı: sen sagol nasilsin sevim cim Genişletmek için tıkla ... İyiyim ablam çok şükür sadece çook sıcak burası...
huri$' Alıntı: sen sagol nasilsin sevim cim Genişletmek için tıkla ... İyiyim ablam çok şükür sadece çook sıcak burası...
sevimrecep Üye minoo' Alıntı: Sıkıntıdan patlamak böyle bir şey olsagerek Genişletmek için tıkla ... yaa fıstığımm gerçi ben alıştım buna aylardır böyle...
minoo' Alıntı: Sıkıntıdan patlamak böyle bir şey olsagerek Genişletmek için tıkla ... yaa fıstığımm gerçi ben alıştım buna aylardır böyle...
huri$ Üye minoo' Alıntı: İyiyim ablacım çok sıcak öleceğim Genişletmek için tıkla ... kiyamam yaa evet a$iri sicaklar var tr de haberlerden takip ediyorum dikkat edin datlilarim Tuba_erva' Alıntı: bendecok nem var Genişletmek için tıkla ... nemli tuba minoo' Alıntı: Canım sıkılıyoo Genişletmek için tıkla ... niee bee ne var sanki sevimrecep' Alıntı: Ahh meleğim benimde Genişletmek için tıkla ... noluyo size bee minoo' Alıntı: Sıkıntıdan patlamak böyle bir şey olsagerek Genişletmek için tıkla ... kemal sunal filmi izle iyi geliyo sevimrecep' Alıntı: yaa fıstığımm gerçi ben alıştım buna aylardır böyle... Genişletmek için tıkla ... sanada tavsiye ederim minoo' Alıntı: Biraz klasik müzik dinlesem rahatlarım sanki Genişletmek için tıkla ... daha çok SIKILIRSIN
minoo' Alıntı: İyiyim ablacım çok sıcak öleceğim Genişletmek için tıkla ... kiyamam yaa evet a$iri sicaklar var tr de haberlerden takip ediyorum dikkat edin datlilarim Tuba_erva' Alıntı: bendecok nem var Genişletmek için tıkla ... nemli tuba minoo' Alıntı: Canım sıkılıyoo Genişletmek için tıkla ... niee bee ne var sanki sevimrecep' Alıntı: Ahh meleğim benimde Genişletmek için tıkla ... noluyo size bee minoo' Alıntı: Sıkıntıdan patlamak böyle bir şey olsagerek Genişletmek için tıkla ... kemal sunal filmi izle iyi geliyo sevimrecep' Alıntı: yaa fıstığımm gerçi ben alıştım buna aylardır böyle... Genişletmek için tıkla ... sanada tavsiye ederim minoo' Alıntı: Biraz klasik müzik dinlesem rahatlarım sanki Genişletmek için tıkla ... daha çok SIKILIRSIN
huri$ Üye minoo' Alıntı: klasik müzik güzel ablam rahatlatıyor sıkılmıyorum Genişletmek için tıkla ... en yumu$al $arki sevdigimin sesi sende sevdiginin sesini dinle rahatlarsin
minoo' Alıntı: klasik müzik güzel ablam rahatlatıyor sıkılmıyorum Genişletmek için tıkla ... en yumu$al $arki sevdigimin sesi sende sevdiginin sesini dinle rahatlarsin
s@hr@ Üye Konu Sahibi minoo' Alıntı: Yok abla benim sevdiğim falan yok Sahraaaa iyi akşamlar canım Genişletmek için tıkla ... İyi akşamlar canım neler yaptın bugün
minoo' Alıntı: Yok abla benim sevdiğim falan yok Sahraaaa iyi akşamlar canım Genişletmek için tıkla ... İyi akşamlar canım neler yaptın bugün
minoo Üye Arabayı kaçırdık kardeşimle serserilik yaptik azcik iyi geceler canlarım seviyorum hepinizi.