Bayanlar Için 2006 Yılı Takvimi

Sponsorlu Bağlantılar

mAd_girL

mAd_girL

Üye
evet bende tofy e katulıorum mesela bende bayanlar için diyince angelicam (avatarım ) sandım siz hemen igrenc diince erkeklere dediğimizi sandınız benımde erkekli takvimle işim olmaz

yitik savaşçı

Üye
İnsanlar yanlış anlaşıldıklarında gerekli açıklamaları yaptıkları için hiçbir sorun çıkmaz...

mAd_girL

mAd_girL

Üye
<div class='quotetop'>(mobiloyun &#064; Dec 29 2005, 07&#58;24 PM) [post=240521]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
İnsanlar yanlış anlaşıldıklarında gerekli açıklamaları yaptıkları için hiçbir sorun çıkmaz...
[/b][/quote]
mobil oyun arkadaşım sen bundan önceki postunu attıgında ben görmemişim yani o sıada bende yazıodum görseydim yazmazdım yani tamam anlaştık sorun yok

tofy

Üye
süppersinizzz yanlış anlaşılmaları bitirip uzlaştınızzz
ben madgirlümü her daim haklıysa yada başkası değil ben anladıysam korucam ama

takvimde ilginçmişş yaniii artık konuya dönelimm

CisSe

Üye
Aralık süper miş yavvvv

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Bu kıroların oldugu ay geçmek bilmez

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Güzelmiş bayanlar için..

__Midas__

__Midas__

Üye
benim kuzene almam lazım assın duvarına ....

crows

crows

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

superfenerli

Üye
<div class='quotetop'>(mAd_girL &#064; Dec 29 2005, 06&#58;48 PM) [post=240483]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ben hepsine igrenc demek istemedim yani şey ımmm kem küm dogru tabi yaradılanı sev yaradandan ötürü fakat işte lakin ama ayy hufh
[/b][/quote]

aaa niye öyle diyonki hepsi birbirinden yakışıklı ve karizmatik...hepsi tam evinin erkeği olcak tipte insanlar(&#33;)...

kurt bey

kurt bey

Üye
sanki son günlerde tüm üyelerde bi asabiyet durumu var çok sık tartışma oluyo mizah eğlewnce üzerine bile olsa relax arkadaşlar relax

kikaksk

kikaksk

Üye
benım fovarim son resim kadınlar için ideal kıllı erkek işte budur....

Üst Alt