Bayanlar: "8 Mart Dünya Kadınlar Gününuz" Kutlu Olsun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Bayanlar: "8 Mart Dünya Kadınlar Gününuz" Kutlu Olsun
Onlardan olduğumuz ve yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.

:bigstar:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bu konuyu açmaya gelmiştim buraya iyi mi :gul:

Tüm kadınların dünya kadınlar günü kutlu olsun!..
Haksız yere ayrımcılığa tabi tutulup yüzyıllar boyu (ve ne yazık ki hala) ezilen, aşağılanan, hor görülen, şiddete maruz kalan kadınlarımızın başlarını dik tutup kendi ayaklarının üstünde durmaya başladıkları çağımızda hala bu günü kutluyor olmak üzüntü veriyor aslında.

Dünya erkekler günü yok. Zira erkeklerin buna ihtiyacı yok, haklarını elde edebilmek için çaba göstermelerine gerek yok.
Ama ne yazık ki kadınlarımızın hala böyle bir güne ihtiyacı var.
Hukuksal eşitliğin tam olarak sağlanabildiği günlerin bir an önce gelmesi dileğiyle...

D3N1Z

D3N1Z

Üye
Analarımız, bacılarımız hayatımızın yarısı hatta çok daha fazla değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın Kadınlar Günü’nü kutluyorum...

Salihyet

Salihyet

Üye
Kadınlar günü kutlu olsun :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bende kutlarım..Şimdiden uyanık olmak lazım :ehe çünkü ilerde dünyaya kadınlar hakim olacak:D

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Arkadaşlar hepinizin kadınlar günü kutlu ola....

Catty

Catty

Emekli Yönetici
"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
hatunların hatunlar gününu kutlarm

Solamente

Üye
Böyle özel bir günde bizleri onure ettiğiniz için siz değerli adminimiz ' e

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Bu konuyu açmaya gelmiştim buraya iyi mi :gul:

Tüm kadınların dünya kadınlar günü kutlu olsun!..
Haksız yere ayrımcılığa tabi tutulup yüzyıllar boyu (ve ne yazık ki hala) ezilen, aşağılanan, hor görülen, şiddete maruz kalan kadınlarımızın başlarını dik tutup kendi ayaklarının üstünde durmaya başladıkları çağımızda hala bu günü kutluyor olmak üzüntü veriyor aslında.

Dünya erkekler günü yok. Zira erkeklerin buna ihtiyacı yok, haklarını elde edebilmek için çaba göstermelerine gerek yok.
Ama ne yazık ki kadınlarımızın hala böyle bir güne ihtiyacı var.
Hukuksal eşitliğin tam olarak sağlanabildiği günlerin bir an önce gelmesi dileğiyle...
Katılıyorum, ancak umarım bugünler TAM ANLAMIYLA geldiğinde bayanlar bunu kötü amaçla kullanmaz :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
...umarım bugünler TAM ANLAMIYLA geldiğinde bayanlar bunu kötü amaçla kullanmaz :ehe
Haklısın:ehe
Bilim ilerledikçe şu sıralarda dedikodulardan ibaret olan kadınların tek başına üremesi söz konusu olur ise eğer,
dünya erkekler gününe muhtaç kalabiliriz :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...