Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
sanki dayağı haketmiş o.
ders alsın bu olaydan.
babası yaşındaki adamla ne işi varmış.
dayağı yiyip adamın nasıl biri olduğunu anlaması iyi olmuş.
yoksa o yolun yolcusu olurdu.
korkmuştur tabii kız...ama 30 yaşındaki adamla ne işi varmış... bu arada bayana şiddeti uygun gören van_hoijdonk'u da kınıyorum...
sen zaten bayanları 2.sınıf vatandaş gibi görüyorsun...hemen her konudaki yorumların bende bunu çağrıştırıyor...ben bayana da erkeğe de çocuğa da şiddete karşıyım...şiddetin her türlüsüne karşıyım yani...şiddet hiçbir sorunun çözümü olamaz...Şiddetin ayrımı olmaz, bayana şiddete hayırsa erkeğe şiddete de hayır. Ama hiç böyle kampanyalar konuşmalar olmuyor. Fakat kadın-erkek eşit demiyor musun? Eşitse o zaman dayağa vs karşıysan herkese karşı olacaksın. Birine karşı diğerine değil olmaz.
Erkeğe şiddete hayır kampanyası görmeden bayana şiddetin gerektiğinde uygulanması gerektiğine inanıyorum çünkü kadın-erkek eşit. Eğer eşit değil dersen ona göre davranayım bende bundan sonra bayanlara, 2. sınıf gibi mesela.
sen zaten bayanları 2.sınıf vatandaş gibi görüyorsun...hemen her konudaki yorumların bende bunu çağrıştırıyor...ben bayana da erkeğe de çocuğa da şiddete karşıyım...şiddetin her türlüsüne karşıyım yani...şiddet hiçbir sorunun çözümü olamaz...
bazen bu sitede bayanların olduğunu unutuyorsunuz...bugün okuduğum yorumlarında "bacakarası" muhabbeti yaptın...bu özellikle hoş değil...kızları küçümsüyorsunuz ve kızların sadece bu tabir ettiğiniz ifadeden olduğunu sanıyorsunuz...bu da senin bayanları 2.sınıf insan yerine koyduğunu gösteriyor bende...haksızsam özürümü de dilerim ama bende yansıttığın durum bu...Bana karşı yaptığın suçlamayı kanıtlamanı istiyorum senden. Kanıtlayamazsanda özür dilemen gerekir.
bazen bu sitede bayanların olduğunu unutuyorsunuz...bugün okuduğum yorumlarında "bacakarası" muhabbeti yaptın...bu özellikle hoş değil...kızları küçümsüyorsunuz ve kızların sadece bu tabir ettiğiniz ifadeden olduğunu sanıyorsunuz...bu da senin bayanları 2.sınıf insan yerine koyduğunu gösteriyor bende...haksızsam özürümü de dilerim ama bende yansıttığın durum bu...
Ata dayak cennetten çıkmadır diye boşa dememişler değil mi
Bu işin dalgası tabi.
DiaBLoS™;1182644' Alıntı:Bayan şiddete tabiki de karşıyız..Netice de güç farkı var..Kadın ile erkek bir olamaz..Kıza ya da kadına el kaldıracak kadar şahsım adına hiç bir zaman aciz olmadım , olacağıma hiçbir zaman inanmıyorum..
Forum içinde terbiye sınırını aşmamak gerekir değil mi?
Ahmet kardeş sen admin sıfatı taşıyorsun ya hani , yazdığın 4.msjı bir daha okursan adminlik sıfatının bu şekilde olmayacağını göreceksindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?