bay ve bayanlar için bankamatik kullanma yöntemleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
bay ve bayanlar için bankamatik kullanma yöntemleri
Bankalar arabayla yanaşıp para çekilebilecek bankamatikleri hizmete sokacak. İşte Kanada'dan gelen ATM Kullanma klavuzunun dilimize çevrilmiş hali. Kadın ve erkekler için ayrı ayrı hazırlanan klavuzu iyi okuyup iyice bellemekte fayda var!!!

Erkekler için:

1- Aracınızla bankamatiğe yanaşın.

2- Sol ön camı açın.

3- Kartınızı yuvaya sokup şifrenizi girin.

4- Çekmek istediğiniz tutarı girin.

5- Kartınızı, paranızı ve fişinizi alın.

6- Camı kapatın.

7- Yolunuza devam edin.

Kadınlar için:

1- Aracınızla bankamatiğe yanaşın.

2- Geri vitese takıp camla makine aynı hizaya gelmesi için gereken miktarda geri gelin.

3- El frenini çekin, camı açın.

4- Çantanızı bulun, kartınızı bulmak için ön koltuğa boca edin.

5- Radyonuzu kapatın.

6- Kartı makineye takmaya çalışın.

7- Arabadan bariz miktarda uzak kalan makineye daha rahat ulaşabilmek için arabanın kapısını açın.

8- Kartı yerleştirin.

9- Doğru tarafından tekrar yerleştirin.

10- İç kapağında şifrenizin yazılı oldugu telefon defterinizi bulmak için çantanızı kurcalayın.

11- Şifrenizi girin.

12- İPTAL tuşuna basın ve doğru şifrenizi girin.

13- Çekmek istediğiniz tutarı girin

14- Yan aynadan makyajınızı kontrol edin.

15- Paranızı ve fişinizi alın.

16- Çantanızı tekrar koltuğa boşaltarak cüzdanınızı bulun ve paranızı içine koyun.

17- Fişinizi fermuarlı bölüme yerleştirin.

18- Makyajınızı tekrar kontrol edin.

19- 1 metre ilerleyin.

20- Bankamatiğe doğru geri geri gelin.

21- Kartınızı alın.

22- Çantanızı tekrar döküp kredi kartlığınızı bulun ve kartınızı uygun yere yerleştirin.

23- Arkanızda söylenmekte olan erkek sürücüleri kızdırmak için uygun el hareketini yapın.

24- Motoru tekrar çalıştırın ve yola devam edin.

25- 5-6 kilometre ilerleyin.

26- El frenini indirin

MagNum

MagNum

Üye
yuh gerçek mi ßu kadınLarı baya bi öcü yapmışLar :ehe:

ængelus

ængelus

Üye
fazla abartılmamışmı :ah:
yasminoz gel ve intikamımızı al :ehe:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
şimdilik sadece şunları yazabilirim ama daha sonra intikam çanları çalabilir......:ehe: :ehe:

-arizonalı bir adam kelepçelerle oynarken kendini kelepçeledi ve anahtarı bulamadı. kendisini kurtarmak için çilingir çağırmak yerine polisi arayınca başı belaya girdi. onu kelepçeden kurtaran polisler, ödenmemiş bir kefalet borcu bulunduğunu belirleyince onu yeniden kelepçelediler.

-bir inşaat işçisi arkansas'taki bir marketi soyduktan kısa süre sonra yakalandı. çünkü adam soygun sırasında önünde ismi yazan bir şapka takmıştı.

-1971'de toprak kaymalarını incelemek isteyen japon bilim adamları, büyük bir yağmur fırtınası efekti yaratmak için bir tepeyi yangın hortumlarıyla adam akıllı suladılar. bu yüzden tepenin çökmesi sonucu meydana gelen heyelanda, dört bilim adamıyla 11 izleyici hayatını kaybetti.

artık alttakinin üstüne de hiç bişey yazmama gerek yok aslında....

-gillette şirketi 1902 yılında güvenli jilet satmaya başladığında yüzlerce erkek onlardan aldı. sonra da bu jiletlerin sakallarını kesmediğini söyleyerek onları çöpe attılar. gillette yetkilileri, mutsuz müşterilerin tıraş olmadan önce jiletin sarıldığı kağıdı çıkarmadıklarını fark ettiler.

hemde yüzlerce erkek........:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Feministler Bu Bir Savaş İlanıdır!! :haha: görürsünüz siz! ;) :kop:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
valla bu bi savaşsa bunu sen başlattın.......:kop: :kop: :kop:

jöly

Üye
şimdilik sadece şunları yazabilirim ama daha sonra intikam çanları çalabilir......:ehe: :ehe:

-arizonalı bir adam kelepçelerle oynarken kendini kelepçeledi ve anahtarı bulamadı. kendisini kurtarmak için çilingir çağırmak yerine polisi arayınca başı belaya girdi. onu kelepçeden kurtaran polisler, ödenmemiş bir kefalet borcu bulunduğunu belirleyince onu yeniden kelepçelediler.

-bir inşaat işçisi arkansas'taki bir marketi soyduktan kısa süre sonra yakalandı. çünkü adam soygun sırasında önünde ismi yazan bir şapka takmıştı.

-1971'de toprak kaymalarını incelemek isteyen japon bilim adamları, büyük bir yağmur fırtınası efekti yaratmak için bir tepeyi yangın hortumlarıyla adam akıllı suladılar. bu yüzden tepenin çökmesi sonucu meydana gelen heyelanda, dört bilim adamıyla 11 izleyici hayatını kaybetti.

artık alttakinin üstüne de hiç bişey yazmama gerek yok aslında....

-gillette şirketi 1902 yılında güvenli jilet satmaya başladığında yüzlerce erkek onlardan aldı. sonra da bu jiletlerin sakallarını kesmediğini söyleyerek onları çöpe attılar. gillette yetkilileri, mutsuz müşterilerin tıraş olmadan önce jiletin sarıldığı kağıdı çıkarmadıklarını fark ettiler.

süpersin yasmi...:good::good::good:

ængelus

ængelus

Üye

:ehe::ehe::ehe:

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Ben Ne yaptım be!! Daha Bekleyin!! :ehe: Yarını Bekleyin!!. ;)

jöly

Üye
anlaşmayı sen bozdun katlan sonuçlarına :huhu:

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Yaaa!! :( beni yalnız bırakmayın :maxicep: hadi!! :haha: :kop: ;)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
evet blackrose sen bozdun ben her iki taraf içinde konu açıyorum ama sen......

şimdi seni ancak şu kurtarır şimdi bi tane de erkekler için böyle bi konu açıcaksın......yoksa......savaşı sen başlatmış olursun.......:ehe: :ehe: :ehe:

seçim senin......:ehe: :ehe:

tofy

Üye
:haha: hepsi güzel arkadaşlar atışmanıza da çok güldüm :)

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
bende :maxicep: :) ;)

iOS Developer

iOS Developer

Üye
24- Motoru tekrar çalıştırın ve yola devam edin.

25- 5-6 kilometre ilerleyin.

26- El frenini indirin

Honda-VTI

Honda-VTI

Üye
Blackrose abi harikasın mükemmel olmuş gerçekten ellerine sağlık :):)

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil kardeşim ;)

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
ooo ben bayrağı çektim bile!!! yenildim!!... pc nin gitmesi onların işine geldi ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt