Bilal.. Catty.. Maxicep'in efsanelerinden. Bir zamanlar neler yapmıstık birlikte. Cekip gitmek kolay Bilal. Ama seni bu kadar seven varken gitmek, hicbirinizi takmıyorum demek.
Benim uye iken yaptıgım yaramazlıkları Salih'e, Ata'ya, Ozan' sorun. Banlandım, haklı oldugumu dusunsemde bazı arkkadaslarla girdigim tartısmalar yuzunden.. Ama hic pes etmedim. Banımın kalkacagı gunu dort gozle bekledim. Onlardan efendilikle intikam aldım. Turkordu, Catty, adını vermek istemedigim bir insan bozuntusu, neydik be. Site bizim konularımızla dolmustu. Haber kosesi, konu dısı bu isimlerle canlandı. Ama simdi hepsi birbir gidiyor. Demek ki yeteri kadar sevemedik bu siteyi. Yolun yarısına bile gelmeden dokulmeler basladı.
Bilal son donemde yasadıgımız olaylar nedeniyle sana kızgındım ama inan seviyorım seni kardesim. Kafanı topla, dinlen, geri don. Bu site kimleri kucaklamadı ki. Seni dıslayan yok bu arada. Dıslayacak adamı topa koyar iftarda fırlatırım iftar topu diye
Neyse cenem dustu. Eski gunlerden biraz hatırımız varsa gitmiyorsun bir yere. Efsaneler gidemez...