Battery monitör sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

64turan

Üye
    Konu Sahibi
Battery monitör sorunu
iki adet 5800 aldım. b
attery monitör V1,3 pogramı OVİ den indirdim. fakat program telefonlardan birinde doğru gösterirken bir tanesinde yanlış gösteriyor. yanlış gösteren "istatistik" ekranında haftanın 7 günü ortalama kullanım verilerini göstermesi gerekirken bazı günler boş görünüyor.

bunu silip aynı programın v1,0 versiyonu yükledim bu versiyon da da "active use" bölümü 36 GÜN görünüyor. ddiğer v1,3 versiyonunda ise 1-2 GÜN görünüyor.

normal şartlarda bataryam 3-4 gün dayanıyor. bu programın stabil çalışan versiyonu yok mudur. ya da neden böyle yanlış gösteriyor olabilir. diğer telefonda gösterdiği zaman ile bataryanın dayanma süresi aşağı yukarı aynı ve istatistik tablosunda da 7 gün boyunca hangi uygulamaların kullanıldığı görünüyor...

deadlydesire

deadlydesire

Üye
at ikisinede hard format sonra yine yükle... bakalım düzeliomu..

64turan

Üye
    Konu Sahibi
ehh artık son çare o olacak ama ondan önce başka çare bulabilirsek zahmetsiz olur..

tşk.

64turan

Üye
    Konu Sahibi
bu konu hakkında tecrübesi olan yokmu acaba. formattan başka neden var mı .

bir de bi sitede telefonun yazılımını güncelledikten sonra verimli çalışması için hard format atılmalı ve sonra da hafıza kartı formatlanıp her şey yeniden kurulmalı diyor. bunu duyan veya deneyen oldu mu

bthn_997

bthn_997

Üye
bende de yanlış gösteriyodu sildim :d:

64turan

Üye
    Konu Sahibi
hardformat da attım. üç versiyon da denedim. olmadı program hem "68 day" gibi uçuk kaçık bir rakam gösteriyor hem de ilk resimdeki gibi haftanın üç günü hakkında hiçbir veri bulamıyor.
kafayı yiyiceeem

bu kurulan programların windows daki gibi program files ve system dll dosyaları nerede saklanır acaba onları bulup silmemiz lazım diye düşünüyorum

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Arkadaşlar 5800 Da Widget Var Mı ???

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
5800 Da NasıL ÇaLışTırdıNız Nokia Battery Monitoru Bana Da Yardım Etseniz. C5-03de De Widget Yok Ben Kurdum ÇaLışTıramaMışTıM...

~ angLr ^^

~ angLr ^^

Üye
bthn_997

bthn_997

Üye
5800 Da NasıL ÇaLışTırdıNız Nokia Battery Monitoru Bana Da Yardım Etseniz. C5-03de De Widget Yok Ben Kurdum ÇaLışTıramaMışTıM...

eğer n97'ye yüklersen widget da geliyor fakat 5800'da bildiğin normal uygulama olarak çalışıyo :D

SilentOne

SilentOne

Üye
yani 5800 da dirk progra olaral geliyor

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Vay Arkadaş Ben Kuruyorum Görünmüyor... :(

bthn_997

bthn_997

Üye
bazı uygulamalar direk menüye geliyor
saçma olcak blki ama olur ya blki menüye gelmiştir :D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
bazı uygulamalar direk menüye geliyor
saçma olcak blki ama olur ya blki menüye gelmiştir :D

Hiçbir yerde yok yaw nereye gidiyor bu yüklü uygulamalarda görünüyor ama ortalıkta yok...

Del Rey

Del Rey

Üye
Evet bende de aynı sorun var. Birincisi Battery Monitoru aramada da arattım çıkmıyor, yüklü uygulamalarda karşımda oluyor :d: Bir de GameApi yüklüyorum gene de Polarbit oyunları çalışmıyor. :hmmm Acaba bu Nokia'nın bize kastı mı? Forum Nokia'ya "herkezin ugulama yapması için Game Maker'ı port edin" diye istekte bulundum etmedik laf bırakmadılar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt