Batman Arkham Asylum Tam Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
noasgs

noasgs

Üye
    Konu Sahibi
Batman Arkham Asylum Tam Çözüm
Kara Şövalye'nin yolu aydınlanıyor

Joker’in kaçışıyla başlayan macera, Arkham Asylum’u etkisi aldı ve Batman’i bazı ezeli düşmanlarıyla baş başa getirdi. Oyunda izlenmesi gereken yollu sizler için hazırladık.

Intensive Treatment

Oyunun başında Joker’e eşlik ederek görevlileri takip ediyoruz. Gelişen olaylar sonucunda Joker kaçmayı başarıyor ve Batman ile aralarında gece boyu sürecek kovalamaca başlıyor.

İlk başta üzerimize gelen düşmanlar alıştırma şeklinde yapılmış. Tuşlara alışmak için tekme-yumruk combolarıyla düşmanları yere serin. Burada düşman saldırırken başının üzerinde çizgi çıkıyor, çizgi çıkar çıkmaz “Counter Attack” tuşuna basarsanız düşman saldırırken atağını kesiyorsunuz. Bu oyun boyunca kullanacağınız faydalı bir hareket. Dövüşten sonra koridordan devam edin. Yolda giderken Batarang ile yerdeki Joker dişlerini de yok edin. Holden devam edin karşınıza çıkan iki adamın icabına bakın. Sola dönüp kilitli kapının oraya gidin ve Eddie Burlow ile konuşun. Sağdan holden devam edin. Yolda Oracle ile bağlantı kuruyoruz ve bilgileri aktarıyoruz. Konuşma bittikten sonra Patient Pacification Chamber’ a ilerleyin. Güvenlik kapısına gelip Zach Franklin ile konuşun. Bu esnada Zsasz, Mike’ı kaçırıyor ve birini görürse öldürmekle tehdit ediyor. Merdivenlerden balkona çıkın. Buradaki nöbetçilerle konuşup dedektif moduna geçin. F’ye basıp yukarıdaki Gargoyle’ların üstüne çıkın ve Gargoyle’ların kullanarak Zsasz’ın arkasına geçin. Daha sonra “Glide Kick” yaparak Zsasz’ı etkisiz hale getirin. Yerdeyken eğilme ve Counter tuşlarına basarak bayıltın.

Duvarlardaki iki ızgarayı açın. Birinin arkasında Riddler’s Trophy var. Bunu alıp, diğer ızgaradan devam edin. Bir sonraki Trophy’i görene kadar gidin. Sağdaki ızgaradan çıkın ve gazlı odaya girin. Joker dişlerini parçalayın ve Eddie Burlow’u takip edin. Eddie Burlow’un üstüne gelene kadar ip atarak ilerleyin. Izgarayı açın ve nöbetçilerden birini kurtarın. Kenara koşun ve diğer platforma zıplayın. İpi kullanarak yukarı çıkın. Diğer nöbetçiyi de kurtarın. Zıplayıp diğer platforma süzülün. Dedektif moduna geçin ve ofise doğru ilerleyin. Kontrol panelini bulun ve panele Batarang atın. Gazlı bölgeye geri dönün. Üç Joker dişini yok edin. Odanın ortasına doğru ilerleyin Yerdeki ızgaranın altından Riddler Trophy’i alın. Güneye, Transfer Loop’a doğru yürüyün. Yerdeki yeşil okları takip edin. Secure Treatment Transfer Area’ya doğru devam edin.

Venom Henchman ile karşılaşıyoruz. Adamdan uzakta durun ve koşarken yüzüne doğru Batarang fırlatın. Adamdan kaçmak için koşma tuşuna iki kere basın ve yuvarlanın. Adam sersemleyip duvara çarptığında ise tekme ve yumruk combolarıyla etkisiz hale getirin. Böylece Malpractice Needs More Practice Bonus’u kazanmış oluyorsunuz. Nöbetçi kulübesinden diğer Riddler Trophy’i de alın.


Tam Çözüm: Kara Şövalye'nin yolu aydınlanıyor

Diğer kulübedeki nöbetçi ile konuşun. Transfer Loop’a geri dönün. Soldan güney girişine doğru gidin. Hücrelerin bulunduğu alana gelin. Dedektif modunu açarak etrafı araştırın. Boles’ Bourbon Flask’ı analiz edin. Bunu yaptıktan sonra viski kokusunu takip edebileceksiniz (Dedektif modda). Transfer Loop’tan Secure Transit’e doğru gidin. Karşınıza çıkan nöbetçiyi kurtarın. Nöbetçi Henry ile konuşun. İpi kullanarak yukarı çıkın. Yukarı doğru giderken çitin altından eğilerek geçin ve dar geçitten ilk Chronicle of Arkham’ı alın. Yukarda çevreyi inceleyin. 5 mahkumu haklayın ve bölgedeki Joker dişlerini yok edin. Havalandırmaya girin ve Cell Block Transfer Area’ya gelin. Duvara yakın durun ve dedektif modu açın. Burada 4 tane silahlı adam var. Adamların üzerinden Gargoyle’lara ip atarak arkalarına yaklaşın. Eğilerek arkadan sessiz bir şekilde adamları tek tek indirin.

Havalandırmaya girin Intensive Treatment Lobby’e gidin. Lobide devriye gezen 3 nöbetçiye arkadan yaklaşın. İlkini sessiz bir şekilde indirin. Yukarı çıkın. Cam tavanın üzerinde durun. Düşman altınızdan geçene kadar bekleyin. Adamın işini bitirdikten sonra üçüncü düşmanı da sessiz bir şekilde indirin. Üç adamı da hakladıktan sonra ikinci grup gelecek. Ofisin üstüne çıkın. Adamların biri gruptan ayrılınca hemen Glide Kick ile dalın. Hemen Gargoyle’a ip atarak uzaklaşın. İki adamın ayrılmasını bekleyin. Yine Glide Kick ile işlerini bitirin. Merdivenden tırmanın. Üç Joker dişini yok edin. Frank Boles’ın cesedindeki notu okuyun. Burada Riddler’ın ilk bilmecesi ile karşılaşıyoruz. Merdivenin yanına gidin ve sola dönün. Burada Warden’ın bir resmi var. Dedektif modu açarak resmi tarayın ve Riddler’ın bilmecesini çözün. Ortadaki ofis masasından Harley Quinn’in kasetini alın. Ofisten devam ederek odanın doğusuna gidin. Başka bir bilmece daha…

Intensive Treatment Lobby’e gidin. Ofise girin dedektif moduna geçin. Ofisin güneyinde kalan pencereleri inceleyin. Pencerenin üstünden soru işaretinin üst kısmını bulun. Bu kısmı duvardaki nokta alta gelecek şekilde hizalayın. Sonra dedektif modu tuşuna basılı tutarak bu bilmeceyi de çözün. Utility Corridor kapısına gidin. Dar geçitten dolapların olduğu odaya geçin. Buradaki bilmeceyi çözmek için radyodan gelen sesleri izleyin. Bankta duran radyoya zoom yapın ve Dj Jack Ryder ismini bulun. Dedektif modu tuşuna basılı tutarak bu bilmeceyi de çözün. Odanın kuzeyindeki kapıya gidin. Kapıdan ve havalandırmadan geçin. Devam ederek adanın doğu bölümüne giden yolu takip edin. Tepeden aşağı atlayın ve güvenliğin olduğu alana gidin.

Arkham Island

Süzülerek aşağı inin. Sağdaki tepenin oradan Riddler Trophy’i alın. Louie Green ile konuşun. Botanical Gardens’a ilerleyin. Kapıdan güneydoğuya mezarlık girişine doğru dönün. Amadeus Arkham yazan taşı bulun ve dedektif modda tarayın. Mezarlıktaki iki Riddler Trophy’i de alın. Gözetleme kulesine gidin ve Riddler Trophy’i alın. Diğer kuleden de kaseti alın. Arkham Island North’a giden yoldan geçin. Kapının üstüne ip atın.


Aşağı inerek iki düşmanın arkasına inin sessizce adamların işini bitirin. Batmobile’in yanındaki adamlara doğru koşun. Adamların işini bitirince Batmobile’in bagajını açın. Explosive jeli alın. Dedektif moduna geçin patlama işareti görülen duvarda Explosive jeli kullanın (Oyunun diğer bölümlerinde de aynı şekilde kullanıyorsunuz). Güvenlik kulübesine girmek için Explosive jeli kullandıktan sonra kulübeden gizli haritayı alın. Dedektif moduna geçip Batmobile’in yanındaki pipoyu tarayın. Böylece Batman, Gordon’un izini sürebilecek.

Kulelerden kuzeye doğru gidin Arkham Asylum girişini bulun. Dedektif moda geçin ve sağdaki alanı tarayın, bilmeceyi çözün. Batıdaki binaya gidin, ağacın arkasındaki taş geçitten ilerleyin. Geçidi inceleyin. Dedektif moda geçin ve soru işaretinin üst kısmını bulun. Binanın içindeki tavandaki nokta ile bunu hizalayın ve bilmeceyi çözün. Pipo tütünü izlerini takip ederek Arkham Island West’e gelin. Kapının yanındaki duvarda Explosive jeli kullanın. Arkham Island West tüneline girin. Diğer kapıdan çıkın. İzleri takip etmeye devam edin. Medical Facility binasına gidin. Kapının üstüne ip atın. Riddle Trophy’i alın. Düşmanları Glide Kick ile etkisiz hale getirin. Girişin yanındaki alandan, gözetleme kulesinin altından ve bot evin çatısından Riddler Trophy’leri alın. Bot eve gidin ve kaseti alın. Arka kısımda zayıf duvarı patlatın ve diğer Chronicle of Arkham’ı bulun. Merdivenlerden yukarı çıkın. Dedektif moda geçin. Alttaki soru işaretinin üst kısmıyla çitin oradaki noktayı hizalayın. Merdivenlerden yukarı çıkın. Köprüye karşısına gidin. Medical Facility’deki düşmanları indirin. Üç Joker dişini patlatın. Medical Facility’e girin. Harley’i gördükten sonra binadan çıkın. Binanın çatısına ip atın. Çatının kenarından devam edin. Sağ köşedeki Riddler Trophy’i alın. Kuzey kanadına geri dönün. Dedektif modu açarak zayıf duvarı bulun. Explosive jel kullanarak duvarı patlatın ve içeri girin.

Medical Wing

Çitten tırmanın. Duvardaki havalandırma boşluğu kapağını kaldırın. Eğilerek içeri girin. İlk yoldan dönün ve Riddler Trophy’i alın. Yukarı giderek Sanitorium’a geçin. Havalandırmadan girin ve sağdan ilk yoldan dönün. Güneydoğudaki bölüme gelin. Aşağı atlayıp soldan devam edin. İnce duvarda Explosive jeli kullanın. Gargoyle’a çıkın. Asansörün kuzeyindeki parçalanabilir çatıya süzülün. Yukarı çıkıp dedektif moduna geçin. Aşağıdaki düşmanlara bakın. Adamlardan biri Explosive jel kullandığımız alandan geçerken jeli patlatın. Kalan düşmanları da sessizce etkisiz hale getirin. Sanitorium’un en alt katına inin. Odanın sağ tarafına doğru gidin. Dedektif moda geçin hücredeki iskeletleri tarayın. Bu kattaki Joker dişlerini de yok edin. Kuzeydoğuya gidin. Geçitten geçerek Riddler Trophy’i alın. Odanın batı tarafına gidin. Geçitten geçin ve yerdeki kapaktan Chronicle of Arkham’ı alın.

Odanın kuzeydoğusuna geri dönün. Doktorlarla konuşup dedektif moduna geçin. Odanın batı tarafına gidin. Yerdeki zayıf zemin üzerinde Explosive jeli kullanın. Odanın güneyine gidin. Delikteki soru işaretinin üst kısmı ile yerdeki noktayı hizalayın. Sanitorium’un alt katına geri dönün. Kapıdan geçin ve sarı çizgiyi takip ederek X-Ray Room’a gelin. Odanın güney kısmındaki kapıya gidin ve Sanitorium’u terk edin. Medical Foyer’a gidin. Güvenlik kapısının yanındaki masaya gidin ve kaseti alın. Dedektif moduna geçin, duvardaki kurucunun adının yazdığı plakayı tarayın. X-Ray odasının dışındaki alana geri dönün. Dedektif moduna geçin. Zayıf duvarları bulduktan sonra, ofisin batıdaki ve kuzeyindeki duvarlarında Explosive jeli kullanın. Üst tarafa ip atıp çıkın. Riddler Trophy’i alın. Explosive jeli patlatın. Ofise girin. Doktor Young’la konuşun. Üst koridora geri dönün. Holdeki Joker’in hediyesine Batarang atın.

Batıya yönelerek havalandırmaya gidin. Riddler Trophy’i alın. Yerdeki yeşil çizgiyi takip edin. Patient Observation Room’a girin. Odanın dışındayken köşeye siper alın. Kapının yanındayken Batarang atarak düşmanları etkisiz hale getirin. Dr. Kellerman ve Aaron Cash’in yanındaki nöbetçileri de etkisiz hale getirdikten sonra odaya girin. Pencerenin yanındaki duvarda bulunan havalandırmadan girin. İçeriden bir sonraki kademeye geçin. Sağdan geçin. Güneybatıdaki kontrol paneline Batarang atın. Odanın güneyine alttaki platformlara gidin. Platformları kullanarak ilerleyin. Odanın kuzey tarafındaki pencerenin yanındaki platforma çıkın. Odanın kuzeybatı köşesindeki kontrol paneline Batarang atın. İpten aşağı sallanan adamı görün ve ipe Batarang atın. Köşedeki platformdan aşağı süzülün. Burada bulunan kontrol paneline de Batarang atın. Dedektif moduna geçin. Gazatede “Firefly Escapes”i tarayın. Aaron Cash’le konuşun. Üç Joker dişini yok edin. Masadaki kaseti alın. Dr. Kellerman’ı geçerek köşeye ilerleyin. Ofisten çıkın.

Yoldaki paketi patlatarak Joker dişlerini yok edin. Kırmızı çizgiyi takip ederek kuzeye gidin. Sugery Room’a girin. Koridordaki hediyeyi alın ve Joker dişlerini yok edin. Saldırırken kafasında kırmızı işaret olan adamı “Cape Stun” ile sersemletin (Sersemlemediği sürece normal yumruklardan korunuyor) ve adamı combolarla dövün. Üste ip atın. Dedektif moduna geçin. Listeden Tommy Elliot’ın ismini bulun. Sanitorium’a geri dönün. Doktorlarla ve Aaron ile konuşun. Gagoyle’a ip atarak yukarı çıkın ve düşmanların gelmesini bekleyin. Adamların işini bitirdikten sonra asansöre binin.

Alt katta kuzeydoğudaki köşeye gidin. Güvenlik kapısının yanındaki zayıf duvarı patlatın. Havalandırmaya gidin. Alt koridora geçin. Gordon’un cesedini geçin ve morga devam edin. Buradaki ceset torbalarını tek tek açın. Scarecrow kabusundan kaçmak için koşarak ilerleyin ve adama görünmeyin. Duvarlara eğilerek siper alın ve uygun zamanda koşun. Platformu tamamlayınca Bat Signal’a geliyorsunuz. Duvarın arkasında eğilin. Işık geçtikten sonra uygun zamanda merdivenlere koşun. Köşede siper alın. Aşağı inin. Eğilerek ışıktan uzak durun ve hızlıca bir sonraki platforma geçin. Yarıktan atlayın.

Duvara tutunun. Duvarın karşısına geçince Scarecrow’un geçmesini bekleyin. Daha sonra yukarı tırmanın. Bir sonraki yarığa kadar duvarı takip edin. Sağdaki duvarda Explosive jeli kullanın. Geriye dönüp siper alın. Jeli patlatın. Scarecrow sese giderken eğilin. Scarecrow sola döndüğünde hızlıca yarıktan atlayın. Bat Signal’a ulaşın ve ışığı Scarecrow’a tutun. Kabus bitti (şimdilik).

Morgun merkezinde durun ve “Great White Shark” yazılı kavanozu bulun daha sonra bunu dedektif modda tarayın. Morgdan çıkın. Koridor boyunca Joker’in oklarını takip edin. Experimental Chamber kapısına doğru gidin. Turuncu giysili adamı Cape Stun ile sersemletip dalın. Observation Room’a doğru devam edin. Yoldaki Joker dişlerini yok edin. İlerleyince komiser Gordon’un ölmediğini duyuyorsunuz. Dedektif moduna geçin. Masadaki ayıyı tarayın. Masadan haritayı alın. Köşedeki duvardaki ızgarayı kaldırın. İçeri doğru devam edin.

Tünelin sonuna kadar kuzeye devam edin. Sondaki adamı sessizce sersemletin. Odanın kuzeybatısındaki havalandırmadan içeri girin. Yoldaki Riddler Trophy’i toplayın. Çıkışa ulaştıktan sonra buradaki nöbetçiyi de sessizce indirin. Köşelere siper alarak odanın kuzeydoğusuna doğru devam edin. Devriye gezen nöbetçinin arkasına geçip sessizce işini bitirin. Alttaki merdivenlerin oraya siper alın. Gelen nöbetçiyi arkadan yakalayarak saldırın. Odanın güneyindeki merdivenlere tırmanın. Güvenlik kapısının üstüne ip atın. Kenardan Riddler Trophy’i alın. Harley üstündeki cam tavanı kırın ve Gordon’u kurtarın. Evet sonunda Bane ile karşılaşıyoruz. Bane Batman’e doğru koşarken yüzüne Batarang fırlatın daha sonra kenara doğru yuvarlanın. Adam sersemleyince de hızlıca dalın. Bunu birkaç kere yapınca Bane iyice sersemliyor ve Bane’in tepesine çıkabiliyorsunuz. Tepesine çıkınca da ona güç veren borulardan birini sökerek adamı zayıflatıyorsunuz. Başa dönüp aynı işlemleri tekrarlayıp bütün boruları sökün ve Bane’in işini bitirin.

Arkham Island

Limandaki yoldan Penitentiary’e doğru ilerleyin. Arkham North’a giden koridora gidin. Karşınıza çıkan adamları haklayın ve Arkham North için Secrets Map’i açın. Gösterilen yerlerdeki Riddler eşyalarını ve bulmacalarını bulun. Arkham East girişinden sağa gidin. Düşmanları haklayıp parktaki bankları geçin. Girişe doğru ilerleyip kapının üstüne ip atın. Riddler Trophy’i alıp aşağı atlayın. Mağaraya doğru ilerleyin ve kırık merdivenin yukarısına ip atın. Sola dönün Chronicle of Arkham’ı alın. Kafatasları olan odaya devam edin ve dedektif modunu açın. Explosive jeli kullanarak Riddler Trophy’i alın. Dead Man's Point’e çıkın ve aşağı atlayın.

Caves

İçeri girin yarıktan atlayın. Batman’in bilgisayarının olduğu platforma gelin. Batman buradan Batclaw’u alıyor. Batclaw’u yoldaki kutuları çekmek için kullanın. Duvardaki ızgaraya doğru gidin ve Batclaw’u kullanarak ızgarayı kaldırın. Yukarı çıkarak Old Sewer’a girin. Karşınıza çıkan adamı hakladıktan sonra dönüp duvarın yanındaki Chronicle of Arkham’ı alın. Köşeyi dönünce bir grupla daha karşılaşıyorsunuz. Holden Riddler Trophy’leri ve kaseti alın. Kuzeye doğru devam edin. Main Sewer Junction’a doğru gidin. Surface Access koridoruna geldiğinizde sağa devam edin. İlk sütunun oradan yukarı tırmanın. Yarık boyunca ilerleyin. Yukarı tırmanıp Riddler Trophy’i alın. Dedektif moduna geçin. Tavandaki eksik tuğlaların olduğu yere doğru bakın ve yandaki duvardaki noktayla beraber soru işaretini tamamlayın. İkinci kattan diğer Riddler Trophy’i alın. Karşıya atlayın ve sütun boyunca koşun. Bir sonraki sütuna geldiğinizde üçüncü kata tırmanın. Karşıya atlayın. Aşağı süzülerek inin. Platformun altındaki Riddler Trophy’i alın. Surface Access holüne girin. Kutuların üstünden kaseti alın. Önünüzdeki duvarı Explosive jel ile patlatın. İleri zıplayın ve mağaradan çıkın.

Arkham Island

Mağaradan dışarı çıktıktan sonra en yakındaki nöbetçi kulübesine ip atın. Kuledeki sniper’ın işini bitirdikten, sonra ikinci kuledeki merdivenlere doğru süzülün. Yukarı çıkın. İkinci sniper’ı haklayın ve Batarang ile aşağıda kalan düşmanları temizleyin. Arkham East girişine doğru gidin. Yoldaki Joker dişlerini imha edin. Adanın doğusuna giden tüneli takip edin. Ambulansın yanındaki adamda Cape Stun kullanın. Kalan düşmanların da icabına baktıktan sonra Arkham Mansion’a doğru gidin. Dedektif moduna geçin dört adet sniper’ın yerini tespit edin ve baktıkları noktayı saptayın. Sağ tarafa ip atın. Eğilerek yolu takip edin ve ilk sniper’ın olduğu yere gelin. Sniper’ın işini bitirdikten sonra diğer kuleye gidin ve ikinci sniper’ı da halledin. Batarang atarak kalan iki sniper’ı sersemletin ve hızla yanlarına gidip onları haklayın. Botanical Gardens’a giden merdivenlerin altına Explosive jel yerleştirin. Chronicle of Arkham’ı tarayın. Çatıdaki Riddler Trophy’leri toplayın. Çitin yanında durup dedektif modunu açın W logosuna zoom yapın ve logoyu tarayın. Mansiyon girişinin kuzeyindeki küçük bahçeye gidin ve Riddler Trophy’leri alın. Giriş merdiveninin oradaki iki Joker dişini daha patlatın. Yukarı ip atın. Batclaw’u kullanarak duvardaki ızgarayı açın. Yukarı ip atın. Kapıdan girin.

Arkham Mansion

Çevredeki üç düşmanı tespit edin. İşlerini bitirdikten sonra merdivenin alt tarafında bulunan ızgarayı açın. Riddler Trophy’i alın. Batclaw kullanarak heykelin üstündeki ızgarayı açın ve havalandırmaya girin. Explosive jeli kullanın ve Chronicle of Arkham’ı alın. Koridordan devam edin. Gargoyle’lardan birine ip atın. Dedektif moduna geçin. Odayı tarayın. Aşağı süzülerek heykelin oraya gelin. Izgaranın arkasındaki Riddler Trophy’i alın. Merdivenlerden çıkın. Heykelin yukarısına ip atın.

Kenardan Chronicle of Arkham’ı alın. Joker dişini patlatın. Odanın doğusuna doğru gidin. Izgaradan eğilerek geçin. Kaseti alın. Izgaradan çıkın. Ana holün güneydoğusuna gidin. Joker dişini imha edin. Güney koridoruna doğru gidip Gordon’un resmini bulun. Dedektif moduna geçin ve resmi tarayın. Güney koridorundan devam edin. Doğu tarafındaki cam vazodaki şemsiyeleri tarayın. Dedektif moduna geçin. Duvardaki soru işaretini bulun ve havalandırmadaki nokta ile hizalayın ve tarayın.

Doğu duvarına geri dönün, tavanın yanındaki havalandırmaya ip atın. Dedektif moduna geçin zayıf duvarı tespit edip, Explosive jel kullanın. Chronicle of Arkham’ı alın. Kütüphaneye doğru devam edin. Düşmanları hakladıktan sonra girişin karşı duvarındaki ızgaranın arkasında duran Riddler Trophy’i alın. Kütüphaneye girin ve düşmanlarla savaşın. Izgaraya doğru gidin. Batclaw kullanarak Riddler Trophy’i alın. Merdivenlerden inin pakete bağlanmış nöbetçileri bulun. Merdivenlerden çıkın. İki kat üste ip atarak çıkın. Havalandırmadan girin. Duvarın arkasından girin. Dördüncü kattaki balkona gelinceye kadar devam edin. Şamdanı tutan ipe Batarang atın. Delikten aşağı atlayın ve nöbetçileri kurtarın.

Kütüphanenin en üst katına çıkın. Havalandırmayı bulun. Arkadaki Riddler Trophy’i alın. Güney koridoruna geri dönün. Holdeki düşmanların icabına bakın. Batı kanadına giden koridora gidin. Burada bulunan adamı haklayın ve nöbetçileri kurtarın. Aaron Cash’ı kurtarmak için batıya doğru devam edin. Gargoyle’ın üstüne çıkın. Aşağıdaki nöbetçileri hallettikten sonra Cash’i ve diğer nöbetçiyi kurtarın. Güneye ilerleyin. Izgarayı açmak için Batclaw kullanın. Kaseti ve Riddler Trophy’i alın. Duvardaki yazıyı tarayın. Kuzey koridoruna doğru gidin. Üst geçidi kullanarak Dr. Young’ın ofisine gelin. Ofis kapısının yanındaki ızgarayı bulun ve içeri girin. Joker dişini yok edin. Tavanın oradaki deliği bulun. Üst kattan havalandırmadan çıkın. Records Room’a giden kapının bulunduğu köşeye geri dönün, Riddler Trophy’i alın. Üst katta doğuya yönelin. Havalandırmadan geçin ve Dr. Young’un ofisine girin. Düşmanları hakladıktan sonra havalandırmadan geçerek Dr. Young’ın ana ofisine gidin. Kuzey duvarındaki delikten geçin. Bilgisayara ve masaya bakın. Kasaya gidin. Sağdaki maskeyi bulun. Zoom yaparak maskeyi tarayın. Dedektif moduna geçin çizgilerle sınırlandırılmış alanı tarayarak Dr. Young’ın izini bulmaya çalışın. Kasaya gidin. Tarayın ve parmak izlerini görün.

Morga giden havalandırmaya girin. Karşınıza çıkan adamları halledin. Morgdaki cesedi tarayın. Masadan kaseti alın. Batı koridoruna doğru ilerleyin. Üç Joker dişini yok edin. Dedektif moduna geçerek Dr. Young’ın parmak izlerini izlemeye devam edin. Kütüphaneye geri dönün. Merdivenlerden aşağı inin serbest kalan rehineleri görün. Doğru kitabı bulabilmek için dedektif moduna geçin. Hol boyunca yürüyün. Bir kabus daha… Scarecrow’a gözükmeden ilerleyin kutuları Batclaw ile çekin ve devrilen kutuları siper olarak kullanın. Duvara doğru koşup tırmanın. Köşeyi döndükten sonra gelen iskeletleri halledin.

Kenardan Chronicle of Arkham’ı alın. Joker dişini patlatın. Odanın doğusuna doğru gidin. Izgaradan eğilerek geçin. Kaseti alın. Izgaradan çıkın. Ana holün güneydoğusuna gidin. Joker dişini imha edin. Güney koridoruna doğru gidip Gordon’un resmini bulun. Dedektif moduna geçin ve resmi tarayın. Güney koridorundan devam edin. Doğu tarafındaki cam vazodaki şemsiyeleri tarayın. Dedektif moduna geçin. Duvardaki soru işaretini bulun ve havalandırmadaki nokta ile hizalayın ve tarayın.

Doğu duvarına geri dönün, tavanın yanındaki havalandırmaya ip atın. Dedektif moduna geçin zayıf duvarı tespit edip, Explosive jel kullanın. Chronicle of Arkham’ı alın. Kütüphaneye doğru devam edin. Düşmanları hakladıktan sonra girişin karşı duvarındaki ızgaranın arkasında duran Riddler Trophy’i alın. Kütüphaneye girin ve düşmanlarla savaşın. Izgaraya doğru gidin. Batclaw kullanarak Riddler Trophy’i alın. Merdivenlerden inin pakete bağlanmış nöbetçileri bulun. Merdivenlerden çıkın. İki kat üste ip atarak çıkın. Havalandırmadan girin. Duvarın arkasından girin. Dördüncü kattaki balkona gelinceye kadar devam edin. Şamdanı tutan ipe Batarang atın. Delikten aşağı atlayın ve nöbetçileri kurtarın.

Kütüphanenin en üst katına çıkın. Havalandırmayı bulun. Arkadaki Riddler Trophy’i alın. Güney koridoruna geri dönün. Holdeki düşmanların icabına bakın. Batı kanadına giden koridora gidin. Burada bulunan adamı haklayın ve nöbetçileri kurtarın. Aaron Cash’ı kurtarmak için batıya doğru devam edin. Gargoyle’ın üstüne çıkın. Aşağıdaki nöbetçileri hallettikten sonra Cash’i ve diğer nöbetçiyi kurtarın. Güneye ilerleyin. Izgarayı açmak için Batclaw kullanın. Kaseti ve Riddler Trophy’i alın. Duvardaki yazıyı tarayın. Kuzey koridoruna doğru gidin. Üst geçidi kullanarak Dr. Young’ın ofisine gelin. Ofis kapısının yanındaki ızgarayı bulun ve içeri girin. Joker dişini yok edin. Tavanın oradaki deliği bulun. Üst kattan havalandırmadan çıkın. Records Room’a giden kapının bulunduğu köşeye geri dönün, Riddler Trophy’i alın. Üst katta doğuya yönelin. Havalandırmadan geçin ve Dr. Young’un ofisine girin. Düşmanları hakladıktan sonra havalandırmadan geçerek Dr. Young’ın ana ofisine gidin. Kuzey duvarındaki delikten geçin. Bilgisayara ve masaya bakın. Kasaya gidin. Sağdaki maskeyi bulun. Zoom yaparak maskeyi tarayın. Dedektif moduna geçin çizgilerle sınırlandırılmış alanı tarayarak Dr. Young’ın izini bulmaya çalışın. Kasaya gidin. Tarayın ve parmak izlerini görün.

Morga giden havalandırmaya girin. Karşınıza çıkan adamları halledin. Morgdaki cesedi tarayın. Masadan kaseti alın. Batı koridoruna doğru ilerleyin. Üç Joker dişini yok edin. Dedektif moduna geçerek Dr. Young’ın parmak izlerini izlemeye devam edin. Kütüphaneye geri dönün. Merdivenlerden aşağı inin serbest kalan rehineleri görün. Doğru kitabı bulabilmek için dedektif moduna geçin. Hol boyunca yürüyün. Bir kabus daha… Scarecrow’a gözükmeden ilerleyin kutuları Batclaw ile çekin ve devrilen kutuları siper olarak kullanın. Duvara doğru koşup tırmanın. Köşeyi döndükten sonra gelen iskeletleri halledin.

Güvenlik ofisine giden rampaya gidin. Cryptographic Sequencer’ı kullanın. Aşağı geri dönün. Main Cell Block’un batısına gidin. Main Cell Block’ta yerdeki takvimin yanındaki Riddler Trophy’i alın. Guard Room’a gidin. Önce su birikintisindeki elektriği kesmek için solda Cryptographic Sequencer kullanın. Çabucak köşeye dönün ve Sequencer ile sağdaki suyun elektriğini kesin. Hızlı bir şekilde nöbetçilerin iplerine Batarang atın. Kapının yanındaki kontrol panelinde Sequencer’ı kullanın. Louie’yi takip edin. Kaseti alın. Havalandırmada Batclaw’u kullanın. Riddler Trophy’i alın. Dişi imha edin. Main Cell Block’a geri dönün. Dişleri yok edin. Controlled Access’e gidin. Holden devam edin. Vore Dent yazan posterli hücreye girin. Duvarı tarayın. Hola geri dönün. Controlled Access’e devam edin ve üst tarafa ip atın. Masadaki kaseti alın. Balkona çıkan duvarı patlatın. Riddler Trophy’i alın.

Merdivenlerden Extreme Incarceration’a inin. Sağdan gelen gruba yoğunlaşın hızlı bir şekilde işlerini bitirdikten, sonra soldan gelenlere dalın. Yer beyaz ışıkla aydınlanınca hemen üst kata çıkın. Adamları halledince nihayet Harley’le karşılaşıyoruz. Harley’in parmak izini tarayın. Buz kaplı hücreyi de tarayın (2.oyunun habercisi olabilir mi?). Sağdaki kapıdan geçin. Aşağı inin ve Secrets Map’i alın. Soldaki holden yukarı çıkın. Kontrol odasına girin. Dişleri yok edin. Kaseti alın. Cryptographic Sequencer’ı kullanarak 5. hücrenin kapısını açın. Riddler Trophy ve Chronicle of Arkham’ı alın. Controlled Access’e geri dönün. Dişleri yok edin. Main Cell Block’a doğru gidin. Penitentiary’den çıkın.

Arkham Island

Bu bölümde Cryptographic Power Amplifier’a ihtiyacınız olacak. Penitentiary’nin dışında en üstteki balkona ip atın. Nöbetçi odasından Riddler Trophy’i almak için Cryptographic Sequencer’ı kullanın. Poker masasının üzerindeki kartları tarayın. Medical Facility’e doğru gidin. Asansörü bulun. Asansörün altında Sequencer’ı kullanın ve Riddler Trophy’i alın. Ambulansın yanındaki nöbetçi kulübesinde de Sequencer’ı kullanın ve Secrets Map’i alın. Arkham Island West’ten Abondoned Tunnel’a doğru gidin. Adanın doğusuna giden tünelden girin. Kuzeye dönün. Heykelin yanındaki kulübeden Secrets Map’i ve Riddler Trophy’i alın. Arkham Mansion’ın çatısına ip atın. Arkadaki kulenin kenarına ip atın. Kulenin güney tarafına yönelin. Dedektif moduna geçerek iki çatı arasındaki soru işaretini bulun. Bunu yerdeki noktayla hizalayın. Riddler Trophy ve kaseti alın. Botanical Gardens girişine doğru gidin. Yoldaki Joker dişlerini halletmeyi de unutmayın.

Botanical Gardens

Bahçeye girin. Dişleri yok edin, kaseti alın. Parktaki bankta duran ölü nöbetçileri inceleyin. Kuzeye gidin. Merdivenin oradaki haydutları indirin. Güvenlik kapısını Sequencer ile hack’leyin. Soldaki Gargoyle’a ip atın. Aşağıdaki adamı inverted Takedown ile halledin.

Gelen düşmanları da haklayın. Üçüncü kata çıkın ve üç kata dağılmış olan iki Riddler Trophy’i bulun. Glasshouse’un kuzeybatı köşesindeki yeşil çay takımını bulun ve tarayın. Harley’in izlerini takibe devam edin. Flooded Corridor’a gidin. Güç kaynağını tespit edip doğuya doğru devam edin. Statue Corridor’a gidin. Parkın oradaki plakada Thomas ve Martha Wayne isimlerini tarayın. Dişleri yok edin, kaseti alın. Generator Room’a devam edin. Gelen adamları haklayın Carl’ı kurtarın.

Üst balkonda Crytographic Sequencer’ı kullanarak Riddler Trophy ve Secrets Map’ı alın. Kontrol paneline doğru gidip hack ederek gücünü kesin. Flooded Corridor’a geri dönün. Suyu geçin. Duvardaki ızgarayı açın. Sonuna kadar kuzeye gidin. Riddler Trophy’i alın. Maske, kitap ve eldiveni gören ızgaranın orada durun ve bunları tarayın. Havalandırmadan güneybatıya gidin. Duvarı Explosive Gel ile patlatın, Abandoned Chamber’a devam edin. Riddler Trophies ve Chronicle of Arkham’ı bulun. Merdivenleri çıkın. Çıkışa doğru zıplayın. Girişin üstündeki ipleri Batarang ile kesin. Ana platforma giden merdivenleri tırmanın. Sağdaki merdivenlerden yukarı çıkmaya devam edin. Kuzey duvarındaki kenara zıplayın. Sola doğru devam edin. Karşıya zıplayıp tırmanın. Kenara doğru gidin dedektif moduna geçip soru işaretini hizalayın. Abandoned Chamber’dan çıkın. Flooded Corridor’a giden havalandırmaya girin. Jordan’ı tutan adamları haklayın. Jordan’la konuşun ve güneye doğru devam edin. Köşedeki banka gelin, bebekleri tarayın. Doğuya devam edin. Başsız heykeli tarayın. Heykelin altında “Mad Dog” yazan yere zoom yapın. Kaseti bulun. Aviary’e doğru devam edin. Köşeye siper alın. Düşmanın geçmesini bekleyin. Hızlıca odanın ortasına gidin ve saklanın. Harekete geçebilecek konuma gelene kadar bekleyin.

Sağa gidin. Yerdeki boşluğa atlayın. Tünel boyunca ilerleyin. Sonuna geldiğinizde kuzeydeki kenara ip atın. Merdivene doğru tırmanın. Dar alana atlayın. Duvardaki havalandırmaya girin. Üst tarafa ip atın. Düşmanın arkasına geçerek sessizce işini bitirin. Kontrol odasına gidin. Dişleri yok edin. Merdivene doğru ilerleyin. En yakındaki düşmana Glide Kick yapın. Robert ile konuşun. Robert’ın arkasındaki banktan kaseti alın. Dedektif moduna geçin. İzleri batıya doğru takip edin. Duvardaki panele gelin. Terminaldeki kapı kontrolünü Cryptographic Sequencer ile hack’leyin. Aviary’nin güney girişindeki havalandırmadan girin. Aviary’i tepeden gören küçük çıkıntıyı bulun. Sola doğru dönüp iskelete zoom yapın ve iskeleti tarayın. Daha sonra karşınıza çıkan adamları Bane’de izlediğiniz taktikle indirin (Koşarken yüzüne Batarang atın ve duvara tökezlediğinde dalın). Adam dizinin üzerine çöktüğünde hızlıca üzerine binin. Adamı sürerek diğerine saldırtın. Bu şekilde hallettikten sonra çıkışı kapatan panelde Cryptographic Sequencer’ı kullanın. Uçağın Bat Liner’ı getirmesini bekleyin. Çıkışın sağında Bat Liner’ı kullanarak Riddler Trophy’i alın.

Aviary’e geri dönün. Flooded Corridor’dan geçin. Soldaki holde bulunan yarıktan Line Launcher kullanarak geçin. Riddler Trophy’i alın. Dişleri patlatın. Kuzeye Elizabeth Arkham Glasshouse’a doğru gidin. Poison Ivy ile karşılaşın. Arkham Mansion’a gidin ve Aaron Cash’le konuşun. Yarığı Line Launcher’la geçin. Düşmanları haklayın. Flooded Corridor’a geri dönün. Buradaki düşmanları da hallettikten sonra dişleri imha edin. Botanical Glasshouse’a devam edin. Düşmanları sessizce hakladıktan sonra dişleri yok edin. Köşeden çıkışa doğru ilerleyin. Yerdeki delikten atlayın. Chronicle of Arkham’ı bulun. Odanın ortasındaki fıskiyenin oraya çıkın. Line Launcher’ı kullanarak çıkışa ulaşın.

Arkham Island

Batarang kullanarak havadaki parçaları yok edin. Koşarak Titan Pod’ları yok edin. Arkham Mansion girişine gidin. Merdivenin yanındaki dişleri patlatın. Yukarı havalandırmaya ip atın. Main Entrance Hall’e gidin. Havanın temiz olduğu bölgede durun. Line Launcher’ı kullanarak karşıya geçin ve havalandırmaya gidin. Sağa doğru zıplayarak balkona ulaşın. Kuzeye devam edin. Solda Line Launcher’ı kullanarak karşıya geçin. Balkonun sonuna devam edin. Aşağı süzülün ve Aaron Cash ile konuşun. Geriye dönün. Botanical Gardens girişini geçin. Arkham Island North tüneline doğru gidin. Tünele girdikten sonra adamları haklayın. Arkham Island North’a devam edin. Balkondaki sniper’ın yerini dedektif mod ile tespit edin. Kulenin arkasından yukarıya ip atın. Batarang ile sniperı bayıltıp Line Launcher’la karşıya geçin. Sniper’ın işini bitirdikten sonra çatıdaki dişleri yok edin. Yere inin. Riddler Trophy ve kaseti almak için Cryptographic Sequencer kullanın. Nöbetçi kulübesine dönün. Vote Dent yazan posteri tarayın. Kuleye geri dönün. Batıdaki duvara ulaşmak için Line Launcher’ı kullanın. Riddler Trophy’i alın. Maintenance Access ve Intensive Treatment’a gitmek için balkona dönün.

Intensive Treatment

Izgarayı kaldırın. Delikten girin, Riddler Trophy’i alın. Sola ilerleyin. Yukarı ip atın. Lobby’e giden havalandırmadan girin. Lobinin güneybatı köşesinden yere inin. Nöbetçiyi hallettikten sonra alt kata inin. Buradaki nöbetçiyi de haklayın. Ana ofise gidin. Karşınıza çıkan adamı halledin ve alt kata dönün. Düşmanları temizledikten sonra ana ofise devam edin. Kapıları açmak için panelde Cryptographic Sequencer’ı kullanın. Sağdaki kapıya gidin. Cell Block Transfer bölgesinin doğu kısmına gidin. Cash’in ofisine girin. Masadaki aile fotoğrafını zoom yapın ve tarayın.

Son kabusta iskeletler saldırıyor. Binalardan devam edin. Kalkan sola gelene kadar bekleyin ve kalkanı siper alın. Karşıya Bat Liner ile geçin. Sağda pompanın arkasına siper alın. Kenara tırmanın. İskeletleri halledin. Köşeye gidin. Scarecrow’un sağa bakmasını bekleyin. Kenara tırmanıp hemen siper alın. Küçük duvarın üstüne zıplayın. Köşeye siper alın. Scarecrow’un sağa bakmasını bekleyin. Karşıya atlayın ve hemen siper alın. Kalkanın hareket etmesini bekleyin. Kısa duvara koşun ve arkasına saklanın. Siper alarak koşun. Sağdaki kafese bakın. Scarecrow’un sola bakmasını bekleyin. Yukarı çıkın. Asansörden yere atlayın. Gelen iskeletlerin icabına bakın. Savaş bitince Cell Block Transfer’in doğusuna gidin.

Kuzeydoğudaki ofisten kaseti alın. Secure Transit’e devam edin. Cell Block Transfer’e giden kapılardan geçin. Kaseti alın. Asansör boşluğuna süzülün. Riddler Trophy ve Chronicle of Arkham’ı alın. En alta inin. Duvarın arkasındaki havalandırmadan girin. Duvardaki izleri tarayın. Secure Transit’e geri dönün. Merdivenlerden çıkın. Güneye devam edin. Dedektif moduna geçin düşmanların yerini tespit edin. Adamları hakladıktan sonra ofise devam edin. Secrets Map’i alın. Metal bariyeri kaldırmak için Cryptographic Sequencer’ı kullanın. Alt kata inin ve düşmanları temizleyin. Ofise geri dönün. Killer Croc's Lair’a giden Control Room Access kapısını bulun.

Killer Croc’s Lair

Rampadan aşağı gidin. Control Room Access’e girin. Kaseti alın. Line Launcher’ı kullanarak karşıya geçin Riddler Trophy’i alın ve geri dönün. Kuzeye devam edin. Batman tuzağını hazırladıktan sonra timsah avına başlıyoruz. Ses çıkarmadan yürüyün. Burada alt paneldeki sayı azaldıkça hedefe yaklaşmış oluyoruz. Doğru yöne dönersek numaralar azalıyor, yanlış yöne dönersek de artıyor ve kırmızı oluyor. Buna göre tek tek sporları topluyoruz. Eğer bu esnada Killer Croc’la karşılaşırsanız koşarken yüzüne Batarang fırlatın. İlk sporu bulduktan sonra ipini kesin ve toplayın. Kanalizasyonda ilerlerken Croc yolları dağıtıyor. Bu durumda Line Launcher kullanmamız gerekecek. Beşinci örneği de aldıktan sonra yine aynı yöntemle çıkışa gidin. 150 civarına geldiğinizde (Croc saldırdığında) durmadan koşun. Kapıya ulaştığınızda hemen Explosive jeli seçin ve Croc, Batman’in kurduğu tuzağa geldiğinde patlatın.

Line Launcher’ı kullanın ve batıya gidin. Kapının yanındaki dişleri yok edin. Old Sewer’a gidin, Riddler Trophy’i alın. Batcave’e doğru ilerleyin. Dedektif moduna geçin. Güneye dönün. Zayıf duvarları Batclaw kullanarak patlatın. Yarıktan karşıya geçin. Tepenin kenarına ip atın. Güneye doğru süzülün. Riddler Trophy’i alın. Tepeye ulaşana kadar tırmanın. Kuzeydeki alana geçebilmek için Line Launcher’ı kullanın. Mağaraya girin. Kayadaki deliğe ip atın. Adanın kuzeydoğu bölümüne geri dönün. Aşağı süzülün. Riddler Trophy’i alın. Merkeze dönün. Batıdaki mağaraya gitmek için Line Launcher’ı kullanın. Batcave ile Old Sewer’ı birleştiren yola atlayın. Ultra Batclaw kullanarak Riddler Trophy’i alın. Kuzeye Main Sewer Junction’a doğru gidin. Surface Access’e giden platforma geri dönün. Riddler Trophy’i almak için Line Launcher’ı kullanın.

Kuzeye Main Sewer Junction’a gidin. Üstte dar geçide gelen kadar tırmanın. Doğuya süzülün. Riddler Trophy’i alın. Pump Control Room’a gitmek için Line Launcher’ı kullanın. Duvarı parçalamak için Ultra Batclaw’u kullanın. Pump Control Room’a girin. Düşmanların icabına bakın. Köşeden Secrets Map’i alın. Kaseti alın. Pressure Control Junction’a ilerleyin. Doğudaki tüneli araştırın. Dişleri imha edin. Sonra batıdaki tüneli araştırın. Buradaki dişleri de halledin. Pump Room’a devam edin. Duvarı Ultra Batclaw ile kırıp Riddler Trophy’i alın. Pump Room’daki düşmanları indirin. Kontrol panellerini Cryptographic Sequencer kullanarak bozun. Pompaları kapatmak için de Cryptographic Sequencer kullanın. Line Launcher ile karşıya geçin. Kaseti alın. Pressure Control Junction’ı geçip Control Room ve Pump Room’dan doğuya gidin. Control Room girişinin üst kısmına ip atın. Soldaki havalandırmaya ulaşmak için Line Launcher’ı kullanın. Duvara ve yere Explosive jel sıkın. Havalandırmaya geri dönün. Gargoyle’a ip atın. Dedektif moduna geçin. Düşmanlar az önce jel sıktığımız duvarın oradayken patlatın. Havalandırmaya geri dönün. Ofisin doğusuna devam edin. Duvarı patlatıp Riddler Trophy ve Chronicle of Arkham’ı alın. Ofise girin.

Cryptographic Sequencer’ı kullanarak pompa kontrolünü etkisiz hale getirin. Kuzeydeki Pressure Control Junction’a geri dönün. Dişleri imha edin ve kalan düşmanları haklayın. Titan Henchman’in metal kapıyı kırarak gelmesini bekleyin. Kafasına Batarang atın. Kenara sıçrayın. İleri koşup adam yere eğilmişken dalın. Sonra adamın tepesine çıkın ve gelen düşmanların üzerine sürün. Herkesi hallettikten sonra kuzeye yönelin. Asansör boşluğuna gelin. Ultra Batclaw ile duvarı kırın. Üst kısma ip atın. Duvarı kırıp arkasından Chronicle of Arkham’ı alın. Yüzeye kadar gerekli yerlerde Ultra Batclaw ve Explosive Jel kullanarak ilerleyin.

Titan Ivy

Mağaradan çıkın. Kuledeki sniper’ı indirin. Abandoned Tunnel’a gidin. Tüneldeki dişleri yok edin. Arkham Island West’i geçin. Tepedeki kırılabilir duvarda Ultra Batclaw kullanın. Dedektif moda geçin. Yukarı ip atın. Tankları tarayın. Riddler Trophy’leri alın. Güneybatıdaki iki kuleye yakın olacak şekilde siper alın. Sniper’ın başka yöne bakmasını bekleyin. Yukarı ip atın. İkinci sniper başka yöne bakarken adamı indirin. Diğer sniper’a Batarang atın ve Line Launcher’la yanına gidin. İlk kuledeki ve Botanical Gardens’a giden merdivenlerdeki joker dişlerini yok edin. Merdivenlerden çıkıp Botanical Gardens’a girin. Sola tırmanın duvardaki havalandırmayı bulun. Alt kata inin. Sarmaşığın olduğu deliğe ip atın.

Glasshouse’dan geçerek Flooded Corridor’a gidin. Suyu geçmek için Line Launcher’ı kullanın. Flooded Corridor’dan devam edin. Elizabeth Arkham Glasshouse’a ulaşmak için Line Launcher’ı kullanın. Havadaki sporları yok etmek için Batarang kullanın. Titan Ivy bitkisinin gözüne Batarang atın kabuğu açılınca Poison Ivy’e vurmayı deneyin. Hareket halinde olun ve sarmaşığa yakalanmayın. Eğer yakalanırsanız koşma tuşuna basarak kurtulun. Ivy’nin gücü griye döndüğünde çiçeğe doğru koşun. Ortadaki kabuğa Explosive jel yerleştirin ve patlatın. Bitkinin merkezine Batarang atın, kabuğu açılınca Ivy’e vurun. Yardıma gelen düşmanlara Batarang atın. Güç çubuğu boşalınca ikinci kez Explosive jel uygulayın ve savaşı bitirin.

Party Crasher

Oyunun son bölümüne geldik. Binanın yanındaki delikten Botanical Gardens’dan çıkın. Arkham Island North’un kuzeydoğusuna gidin. Penitentiary Visitor Center’a gidin. Arkham Island East’e giden kapının yanındaki Riddler Trophyleri alın ve dişleri parçalayın. Tünelden güneye devam edin. Tünelden iki Riddler Trophy’i alın. Çıkışta dedektif moda geçin. Dışarıdaki düşmanları halledin ve Visitor Center’a girin. İçerideki adamların icabına baktıktan sonra Joker’in konuşmasını dinleyin. Patlamadan sonra pencereden devam edin. Throne Room’a girin. Gelen adamları dövün. Titan Henchmen’leri daha önce olduğu gibi Batarang ile halledin ve çöktüklerinde de combolarla dalıp üzerine çıkın. Diğerlerinin üzerine saldırtın. Dövüş bitince Penitentiary çatısına gidin. Titan Joker (Evet bir bu eksikti!) sizi takip ederken koşun. Titan Joker üst çatıya çıkana kadar bekleyin. Gelen düşmanları haklayın ve patlayan dişlerden uzak durun. Diş ses çıkartmaya başlayınca yuvarlanarak kaçın. Joker yorum yapana kadar bekleyin. Çatının ortasına koşun. Titan Joker’e Ultra Batclaw atın. Koşma tuşuna basarak Joker’i düşürün. Üç kere vurduktan sonra Critical Strike’la işini bitirin. Böylece oyun sona eriyor…


bir teşekkürü çok görmeyinn :yuru:heyo:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt