BATE'nin yıldızı 'korkusuz' çıktı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
BATE'nin yıldızı 'korkusuz' çıktı!


Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nin son 32 turundaki rakibi Bate Borisov'un başarılı ismi Alexander Hleb, sarı-lacivertli takım hakkında açıklamalar yaptı.

Belaruslu futbolcu kendisine yöneltilen Fenerbahçe eşleşmesi hakkındaki soruya, "Fenerbahçe mi? Fena değil. Biz bir İngiliz takımının gelmesini istiyorduk. Chelsea ya da Liverpool ilginç olacaktı. Fenerbahçe maçını savaşarak kazanacağız." dedi.

Sarı-lacivertli takım hakkında bilgi sahibi olduğunu belirten Hleb, "Türkiye'de şampiyonluğun en büyük favorileri arasında. Avrupa'da oynadığı son karşılaşmaları da biliyoruz. Yetenekli ayaklara sahipler ve topun kendilerinde olmasını istiyorlar. Çok iyi donatılmış bir takım. Kuyt, Krasic, Meireles gibi ünlü isimler var." açıklamasını yaptı.

Türk futbolu ve atmosferine değinen 31 yaşındaki Belaruslu, "Türk taraftarlar çok çılgın. Eşsiz bir atmosfer olacak." ifadelerini kullandı.

Kariyerinde Stuttgart, Arsenal, Barcelona ve Wolfsburg gibi takımlarda oynayan Aliaksandr Paulavich Hleb son 3 sezondur kariyerinde büyük bir düşüş yaşamıştı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt