BATE mucizesi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
BATE mucizesi!


Şampiyonlar Ligi'nde ilk 2 haftaya damga vuran takım BATE Borisov oldu. Belarus ekibi, sahasında Bayern Münih'i 3-1 mağlup etti ve F Grubu'nda liderliğini sürdürdü. Grubun diğer maçında ise Valencia, Lille'i 2-0 ile geçti.

Taraftarının büyük desteğiyle maça baskılı başlayan ev sahibi, 23. dakikada Aleksandr Pavlov'un golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra toparlanan Bayern Münih, devre sonuna kadar beraberliği aradı ancak istediği gol pozisyonlarını yakalayamadı ve ilk 45 dakikalık bölüm, BATE'nin 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.
İkinci yarıda beraberlik arayan rakibi karşısında iyi kontra atağa çıkan BATE Borisov, farkı artırmak için çok net gol pozisyonlarına girdi. Maçın son bölümüne kadar bu fırsatlardan yararlanamayan BATE, 78'de farkı 2'ye çıkardı.
Bu golle rahatlayan ev sahibi, son dakikalara kadar skoru korumak istedi ancak mücadelenin 90. dakikasında Bayern Münih'in Hollandalı yıldızı Arjen Robben çıktı ve skoru 2-1'e getirdi.
Kısa bir süre de olsa umutlanan Bayern Münih, Renan Bressan'ın golüyle adeta yıkıldı. Tüm hatlarıyla rakibinin üzerine yüklenen Alman ekibi, rakibinin kontra atağına engel olamadı ve Bressan, durumu 3-1 yaptı. Bu gol, aynı zamanda mücadelenin de skorunu belirledi.
Güçlü rakibi karşısında çok kritik 3 puanı hanesine yazdıran BATE, F Grubu'ndaki 2. galibiyetini aldı ve 6 puana yükseldi. Bayern Münih ise 3 puanda kaldı.


F Grubu'nun diğer maçında ise İspanyol ekibi Valencia, Mestalla'da konuk ettiği Fransız temsilcisi Lille'i 2-0 gibi net bir skorla mağlup etti ve geçtiğimiz hafta aldığı mağlubiyeti telafi etti.Mücadelenin 38. dakikasında Jonas Goncalves'in golüyle 1-0 öne geçen ev sahibi, ilk yarıyı da bu skorla önde tamamladı. İkinci yarıda da iyi oyununu sürdüren Valencia, 75'te yine Jonas Goncalves'in kaydettiği golle 2 farklı üstünlüğü yakaladı.
Bu dakikadan sonra maçta başka gol olmadı ancak Lille'in orta saha oyuncusu Mathieu Debuchy, kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Maçı 10 kişi tamamlayan Lille, sahadan da 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı ve grup 2. haftayı da puansız geçti. Valencia ise 3 puana yükseldi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt