Bataryayı şarj etmenin en doğru şekli nasıl olmalıdır

Sponsorlu Bağlantılar

aldoben

aldoben

Üye
    Konu Sahibi
Bataryayı şarj etmenin en doğru şekli nasıl olmalıdır
arkadaşlar telefon bataryasını şarj ederken nelere dikkat edelim ki kullanım süremiz maximum olsun. mesela
- orjinal şarj aleti kullanmak
- şarj tam dolmadan soketi çıkarmamak
- telefonu ilk alınca, yok 12 saat ,yok 18 saat, yok 48 saat sürekli şarj etmek gibi yöntemler var. sizin de şarj süresini uzatmak hakkında bildiğiniz yöntemler varsa burada paylaşalım. yada yanlış bilinen uygulamaları da bilenler söylerse onlardan da kaçınırız. emeği geçenlere teşekkürler :oke::oke::oke:

• Beğen
Tepkiler: OğuzcanAbi ve SavinMe

OğuzcanAbi

Üye
saolasın

Şehriyar

Şehriyar

Üye
ben batarya dolu dediğinde çıkarmıyorum çünkü yalan o :Dgece takıyorum sabah alıyorum daha uzun dayanıyo :D

asder_fs

asder_fs

Üye
güzel konu:oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen gece takıyom sabah açıyom dahada uzun gidiyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Akşam takıp Sabah çıkarmak bence bataryanın ömrünü kısaltır.bataryanın ömrünü uzatmanın bir diğer yoluda şarz ederken telefonun kapalı olmasıymış(gerçi uygulamıyorum ama)

Love Prince

Love Prince

Üye
bilgi için teşekkürler

SavinMe

SavinMe

Üye
ben batarya dolu dediğinde çıkarmıyorum çünkü yalan o :Dgece takıyorum sabah alıyorum daha uzun dayanıyo :D

telefonun 3310 mu arkadaş :d: zaten artık yüksek modeller şarj dolunca elektrigi almıyor..alıyor olsaydı sabaha kadar elektrik geldigini düsünsene batarya patlardı :ehe

JayJayyy

Üye
önce prize sonra tlfna takacan.çıkarırken de önce tlfdan sonra prizden çekecen.

sado826

sado826

Üye
hem açık hem kapalı şarj ediyorum :D

celibar

celibar

Üye
__Midas__

__Midas__

Üye
orjinal şarj aleti olucak hocam ,ayrıca telefon kapalı olması gerekiyor, ama açılırken zaten yiyor şarjın yarısını meret, o yüzden sadece şarj olurken konuşma yeter hocam

Üst Alt