Bataryası sahibini süründürmeyen Android telefon önerisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tayfun808

Üye
    Konu Sahibi
Bataryası sahibini süründürmeyen Android telefon önerisi?
Merhaba, birkaç basit şartım var ve bu özelliklerin bulunduğu telefonlar hakkında yorum istiyorum.

* Android telefonlarda batarya ömrü tam bir bela. Her günün sonunda şarja takmak zorunda kalmayacağım, normal kullanımda hiç değilse iki gün gidebilen bir telefon istiyorum.

* Ekranın çok büyük, işlemcinin çok canavar olmasına gerek yok; zaten öyle olunca yine dayanmıyor batarya. 3" ekran idealdir, çok da ufak olmasın bari.

* Android 2.2'ye razıyım, işlemci ve ram sıkıntı olmasın yeter ki.

Fiyat olarak böyle bir şeyi 500TL civarına bulabilirim diye düşünüyorum ama bu şartlarımı karşılayıp beni çok memnun edecek bir telefon varsa 600 de veririm, 700 de.

blacktalon

blacktalon

Üye
Öyle bi teknoloji yok daha ama laptop bataryası baglayabilirsen sorunun çözülür :)

• Beğen
Tepkiler: gs_1991_apo
ufukerguden

ufukerguden

Üye
işin zor. .

tayfun808

Üye
    Konu Sahibi
Motorola Defy Mini ve LG Optimus One ürünleri için zaten 1,5 - 2 gün batarya ömrü bildirmişler. İşimin o kadar zor olmadığını biliyorum da, belki aranızda daha iyi bilen vardır diye sormuştum :)

goblet

goblet

Üye
Ortalama batarya ömrü diye birşey yoktur. Sen nekadar kullanırsan okadar gider. Yoğun olarak İnternet uygulama, oyun vs. kullanacaksan akşamı bile göremezsin ancak yalnızca telefon olarak kullanacaksan (ki ozaman düz ucuz tuşlu bir telefon alman daha uygun) 3-4 gün kullanırsın. Ben wt19i de 6 gün gördüm yalnızca arama ve sms attım. Ancak internet ve uygulamalara çok yüklendiğimde günde 2 kere şarj ettiğimde oldu. Bu tüm akıllı telefonlar için böyleydi(sony,samsung,htc ve lc kullandım) sonuçta bunların donanımlarının kullandığı akım belli, bataryalarının gücü belli nekadar çok donanımı çalıştırırsan okadar çeker.

Burada tercih kullanıcıya kalıyor ya şarjı çok uzun giden telefon alacaksın yada şarj düz telefonlara göre az giden ama tüm işlerini tek noktadan yapabildiğin bir cihaz alacaksın. Malesef hayatta insanın her istediği her an birlikte olmuyor. Keşke teknoloji buna izin verse şuanki bataryalar yerine başka bir teknoloji kullanılabilse..

Halada hepsi olsun istiyorsan arkadaşın önerdiği gibi yanında alternatif bir güç kaynağı taşıyabilirsin.

mancukya

Üye
Motorola Defy 3400 mah batarisi var ama Türkiye satisi varmi bilmiyorum.

hotlock

hotlock

Üye
Motorola motoluxe diye bir model var fiati gayet iyi sifiri 750 lira civari 800 mhz islemcisi var ve tam 19 gun bekleme suresi var batarya omru olarak bundan daha iyi bir android bulamazsin.

lalezar___

lalezar___

Üye
Lg optimus one p503 tarif ettigin türde bir telefon bataryası 1500 mah normal kullandıgın surece 3 gün rahat gider android 2.2 froyu ortalama bir telefon

isobabakral

isobabakral

Üye
galaxy ace

HaqperesT

HaqperesT

Üye
gingerbread 2.3.6 bataryayı en az kullanıyor sanırım

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
sanırım öyle android 4.0 sarjı ucuşa geçiriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt