crime17
Üye
-
Konu Sahibi
-
çok iyi ozaman nerden aldın ebay mıCrime17...Geçen gün siparişini verdigim 1800mah bataryam tahminimden kısa sürede geldi..Dün ilk şarjını kapalı 18 saat yaptım ve dün saat 8 de şarjdan cekip actım...eskisi gibi kullanıyorum(mesajlaşma,müzik dinleme,wireless + tel.görüşmesi) bilerek daha az kullanmamazlık yapmıyorum..çünki kendimi kandırırım..aksine tel.e daha çok yükleniyorum..dün saat 8 den beri gece acık halde daha 1 çubuk indi ve sana bu mesajı yazarken saat 14.20 hala bir cubuk eksik..şarjadan alalı 18 saat olmasına ragmen...yarın bir daha yazacagım bitiş süresini ve 2.ci sarjımın süresini burdan takip edebilirsin beni... gibi geldi diyebilirim kısaca
evet ebaydan aldım..Hong Kongdan gönderiyorlar..Çin işi yani..nese sonucu yazıyım size arkadaşlar dolu dolu benim N80 i 30 saat ayakta tuttu bu batarya..dün gece takıp 2.ci şarjınıda yaptım az önce çektim 14 saatlik şarjdan..arkadaşlar bide benim şöyle bi eksi yanım var bizim evde avea,turkcell en fazla 2 çizgi çekiyor..antenin çok zayıf oldugu bir durumda 30 saat süre verdi bana bu batarya...bide diger BL-5B bataryalarla aynı boyutta arka kapak sorunu yaşatmıyor bana..Neyse kısacası bu arkadaşlar elimde olsa ekranın piksellerini sökecegim dahada çok gitsin diye ama yapcak bişey yok fabrika koymuş 352*416 pikseli ekranına artık testim bittigine göre uyku modunu acıp ışıkları 1 birim kısabilirim herkese iyi günler dilerim arkadaşlar
peki özgür sana birşey sorcamevet ebaydan aldım..Hong Kongdan gönderiyorlar..Çin işi yani..nese sonucu yazıyım size arkadaşlar dolu dolu benim N80 i 30 saat ayakta tuttu bu batarya..dün gece takıp 2.ci şarjınıda yaptım az önce çektim 14 saatlik şarjdan..arkadaşlar bide benim şöyle bi eksi yanım var bizim evde avea,turkcell en fazla 2 çizgi çekiyor..antenin çok zayıf oldugu bir durumda 30 saat süre verdi bana bu batarya...bide diger BL-5B bataryalarla aynı boyutta arka kapak sorunu yaşatmıyor bana..Neyse kısacası bu arkadaşlar elimde olsa ekranın piksellerini sökecegim dahada çok gitsin diye ama yapcak bişey yok fabrika koymuş 352*416 pikseli ekranına artık testim bittigine göre uyku modunu acıp ışıkları 1 birim kısabilirim herkese iyi günler dilerim arkadaşlar
bilgi için teşekkürler ürünün sana maliyeti ne kadar oldu acabaKardeş bu verdigin yazılım benim telefonda acılmadı..tekrar silip denedim yine olmadı....bu arada 2 çubukken bi ande yüklendigimde hop diye 1 yada 2 cubuga düşmüyorum..baya dirençli anlayacagınız.. günde 3 şarj sorunumdan kurtuldum sabah çekiyorum..gece 1-2 eve girene kadar beni yarıyolda bırakmıyor..wi-fi müzik kamera ve özellikle bütün gün boyunca kız arkadaşımla mesajlaşmama ragmen gec cevap yazdıgım için özür dilerim arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?