Batarya Şişmesi

Konu Sahibi
Batarya Şişmesi
S4'ümün bataryası şişti başlıktada belirttiğim gibi , Bir ara samsung servisleri hemen değişim yapıyor diye haber çıkmıştı , Gerçekten telefonu göndermeden değişim yaparlarmı ? Yoksa değişim için telefon garantiye gitmek zorundamı ?

esmeran3

Üye
Samsung un servisine git eskisini ver yenisini al götür sadece bu kadar

Tepkiler: Nextman
    Konu Sahibi
teknosadan almıştım orayamı gideyim yoksa samsunga mı gideyim ? Bu arada direk değişime sevindim bu çok iyi oldu formatlarlar falan diye yedeklemeye başlamıştım teli 4.3 güncellemesini yaparken aşırı ısındı o yüzden şişti galiba :/ Mesela olduya 2. bataryada şişti yine garanti süresi içinde değişim varmıdır ki ?

esmeran3

Üye
Valla bilmiyorum benim okuduğuma göre bu fabrikanın hatasıymış bi süre sonra tüm bataryalar şişiyormuş yani o üretimde çıkan bu yüzden değişim başlattı. Yedekleme felan yapmana gerek yok kardeşim sen müşterisin ve HER ZAMAN HAKLISIN.

Konu Sahibi
Yarın bi ziyarete gidip sorayım bakalım ne diyecekler

esmeran3

Üye
garanti kağıdını felanda götür yani değişim yaparlarsa direk değiştir Kardeşim Telefondan nasıl memnunmusun

Konu Sahibi
Memnunum tek sorun işte biraz yüklendinmi (asphalt 8 fln oynadığında 10 dkkya) ısınma yapıyor.

esmeran3

Üye
kardeşim fan yok telefonda o kadarda normal

Konu Sahibi
bişey sorcaktım bu kiesden yedekleme yaptım bazı şeyleri , yedeklediğim verilerin aslı telefonda duruyor nasılsa format atılmıyacak, veriyi geri yükle de kalan yedeklediğim verileri nasıl yok edebilirim ?

bişey sorcaktım bu kiesden yedekleme yaptım bazı şeyleri , yedeklediğim verilerin aslı telefonda duruyor nasılsa format atılmıyacak, veriyi geri yükle de kalan yedeklediğim verileri nasıl yok edebilirim ?

şimdi canım kardeşim kies dosyalarının yedeklerinini belgelerime yüklüyor oradan silebilirsin.