Batarya % olarak göstermek

Sponsorlu Bağlantılar

KiDMaN

Üye
    Konu Sahibi
Batarya % olarak göstermek
Htc one da bataryayı % olarak göstermek mümkünmü? htc sense ile yeni tanışmış biriyim bi türlü bulamadım.Eğer oluyorsa nasıl yapıldığını gösterirseniz çok memnun olurum =)

epts

epts

Üye
HTC one de bilmiyorum ama one x te yoktu. Ama istersen çeşitli batarya programları yüklerin. Ama ben orjinal batarya simgesini değiştirmek istiyorum diyorsan. Root olayına girersin. Ben Root olayını sonuna kadar desteklerim. Birçok avantajı var. Ama yapmasını bilene.

emreli01

emreli01

Üye
HTC one de bilmiyorum ama one x te yoktu. Ama istersen çeşitli batarya programları yüklerin. Ama ben orjinal batarya simgesini değiştirmek istiyorum diyorsan. Root olayına girersin. Ben Root olayını sonuna kadar desteklerim. Birçok avantajı var. Ama yapmasını bilene.

Ne gibi avantajları var ve one x ile one x plus root lama aynı mi farkımı kimse birşey bilmiyor

epts

epts

Üye
Ne gibi avantajları var ve one x ile one x plus root lama aynı mi farkımı kimse birşey bilmiyor

Öncelikle avantajları bana göre 1)oyun ve programlardaki gereksiz reklamlardan kurtuluyorsunuz. 2)dns ayarlarını değiştirebilirsiniz 3)sistemde gereksiz yer eden uygulamaları kaldırabilisiniz 4)hız ve görsellik açısından bir çok rom deneyebilirsiniz. 5) farklı kerneller kullanarak telefonun hızında ve çekiminde oynamalar yaparsınız 6) telefonu yedekleyip bir çok kez telefonu düzenlenebilirsiniz.7) bir çok oyunun yedegini telefona kurabilirsiniz. Aklıma gelenler şimdilik bu kadar. Rolf olayı muhtemelen aynı. Htc dev den kilidini açıp bir kaç komutla rotlamak mümkün.ayrıca güncelleme almada hiç bir proroblem yaşamadım

emreli01

emreli01

Üye
[QUOepts;6083429]Öncelikle avantajları bana göre 1)oyun ve programlardaki gereksiz reklamlardan kurtuluyorsunuz. 2)dns ayarlarını değiştirebilirsiniz 3)sistemde gereksiz yer eden uygulamaları kaldırabilisiniz 4)hız ve görsellik açısından bir çok rom deneyebilirsiniz. 5) farklı kerneller kullanarak telefonun hızında ve çekiminde oynamalar yaparsınız 6) telefonu yedekleyip bir çok kez telefonu düzenlenebilirsiniz.7) bir çok oyunun yedegini telefona kurabilirsiniz. Aklıma gelenler şimdilik bu kadar. Rolf olayı muhtemelen aynı. Htc dev den kilidini açıp bir kaç komutla rotlamak mümkün.ayrıca güncelleme almada hiç bir proroblem yaşamadım[/QUOTE]

Bir gun niyetlenirsem eğer yardımcı olurmusunuz benim tel yurt dışından gelme bi sorun olur garantide sıkıntı çıkmasın diye ellemiyorum

epts

epts

Üye
[QUOepts;6083429]Öncelikle avantajları bana göre 1)oyun ve programlardaki gereksiz reklamlardan kurtuluyorsunuz. 2)dns ayarlarını değiştirebilirsiniz 3)sistemde gereksiz yer eden uygulamaları kaldırabilisiniz 4)hız ve görsellik açısından bir çok rom deneyebilirsiniz. 5) farklı kerneller kullanarak telefonun hızında ve çekiminde oynamalar yaparsınız 6) telefonu yedekleyip bir çok kez telefonu düzenlenebilirsiniz.7) bir çok oyunun yedegini telefona kurabilirsiniz. Aklıma gelenler şimdilik bu kadar. Rolf olayı muhtemelen aynı. Htc dev den kilidini açıp bir kaç komutla rotlamak mümkün.ayrıca güncelleme almada hiç bir proroblem yaşamadım

Bir gun niyetlenirsem eğer yardımcı olurmusunuz benim tel yurt dışından gelme bi sorun olur garantide sıkıntı çıkmasın diye ellemiyorum[/QUOTE]

- - - Eklendi - - -

Elimden geleni yapmaya çalışırım. Zaten bir çok sitede anlatım mevcut. Garanti olayına birşey diyemem.isterseniz garantisinin bitmesini bekleyin.

emreli01

emreli01

Üye
Bir gun niyetlenirsem eğer yardımcı olurmusunuz benim tel yurt dışından gelme bi sorun olur garantide sıkıntı çıkmasın diye ellemiyorum

- - - Eklendi - - -

Elimden geleni yapmaya çalışırım. Zaten bir çok sitede anlatım mevcut. Garanti olayına birşey diyemem.isterseniz garantisinin bitmesini bekleyin.[/QUOTE]

Öyle yapacam şimdilik ne olur ne olmaz :-) elektronik ben sizi ekleyeyim öyle birseye niyet edersem kapınızı çalarım :-)

epts

epts

Üye
nasipse olur

Takipçi Satın Al

Üst Alt