Ali Emre Yetgin78 Üye Konu Sahibi Batarya Kalibrasyonu Yapma Gm5 plus (Video ) Gm5 plus cihazımda batarya kalibrasyonu yaptım iyi seyirler. Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gm5 plus cihazımda batarya kalibrasyonu yaptım iyi seyirler. Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ali Emre Yetgin78 Üye Konu Sahibi yarıyor kardeşim yani servisten bana öyle dediler onlarda bu şekilde yapıyorlar
muhammettvurucu Üye Ali Emre Yetgin78' Alıntı: yarıyor kardeşim yani servisten bana öyle dediler onlarda bu şekilde yapıyorlar Genişletmek için tıkla ... Tamam kardeşim EyvAllah Ali Emre Yetgin78' Alıntı: yarıyor kardeşim yani servisten bana öyle dediler onlarda bu şekilde yapıyorlar Genişletmek için tıkla ... Her seferinde yapmak lazım mı peki?
Ali Emre Yetgin78' Alıntı: yarıyor kardeşim yani servisten bana öyle dediler onlarda bu şekilde yapıyorlar Genişletmek için tıkla ... Tamam kardeşim EyvAllah Ali Emre Yetgin78' Alıntı: yarıyor kardeşim yani servisten bana öyle dediler onlarda bu şekilde yapıyorlar Genişletmek için tıkla ... Her seferinde yapmak lazım mı peki?
Ali Emre Yetgin78 Üye Konu Sahibi Şarj süresinde düzensizlik fark edersen yapmanı tavsiye ederim kardeşim sürekli yapma
muhammettvurucu Üye Ali Emre Yetgin78' Alıntı: Şarj süresinde düzensizlik fark edersen yapmanı tavsiye ederim kardeşim sürekli yapma Genişletmek için tıkla ... Kardeşim yaptım bence hiçbir faydası yok daha kötü yaptı bugün bataryamı bence
Ali Emre Yetgin78' Alıntı: Şarj süresinde düzensizlik fark edersen yapmanı tavsiye ederim kardeşim sürekli yapma Genişletmek için tıkla ... Kardeşim yaptım bence hiçbir faydası yok daha kötü yaptı bugün bataryamı bence
Ali Emre Yetgin78 Üye Konu Sahibi Bende faydası oldu ama kardeşim istersen servise götür sor onlarda yapsınlar belki düzelme olur
muhammettvurucu Üye Ali Emre Yetgin78' Alıntı: Bende faydası oldu ama kardeşim istersen servise götür sor onlarda yapsınlar belki düzelme olur Genişletmek için tıkla ... İstanbul da değilim
Ali Emre Yetgin78' Alıntı: Bende faydası oldu ama kardeşim istersen servise götür sor onlarda yapsınlar belki düzelme olur Genişletmek için tıkla ... İstanbul da değilim
Ali Emre Yetgin78 Üye Konu Sahibi kargo ile göndere bilirsin kardeşim kargo ücretsiz yurtiçi ve mng kargoları yollaya bilirsin
muhammettvurucu Üye Ali Emre Yetgin78' Alıntı: kargo ile göndere bilirsin kardeşim kargo ücretsiz yurtiçi ve mng kargoları yollaya bilirsin Genişletmek için tıkla ... O zaman ilgilenmiyorlar ki
Ali Emre Yetgin78' Alıntı: kargo ile göndere bilirsin kardeşim kargo ücretsiz yurtiçi ve mng kargoları yollaya bilirsin Genişletmek için tıkla ... O zaman ilgilenmiyorlar ki