başucu günlüqümden..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_Diazem_

_Diazem_

Üye
    Konu Sahibi
başucu günlüqümden..
ßiLiyorum ßitecekti yine herzamanki qißi son noktayı sen koyardın çünkü.. çünkü sen severdin son noktayı koymayı Gidişlerin
ve geri dönmeyişLerin tüketti ßeni varLıqın sorquLadı qünahsız ßedenimi yokLuqunsa zehir oldu şu körpecik kanımda sen gittin soL tarafım acıdı sen her gidişte rahat ve her dönüşündede umursamazdın ya ßenim senin her gidişinde içimde yitip gidenler ya ßenden alıp götürdüklerin? ßeni, onları yerine getirmeyecek kadar güçsüz ßıraktın sen evet sen ßurnu havada kendini ßeğenmiş evet işte ßundandı aramızdaki uçurum işte ßu yüzden uzaktın ve ßir okadar uzaktım sayende... sen ßeni gercekten sevmedin sen açı cektirmeyi seviyorsun ßense yüreqimde ucurtmalar ucurmayı Şimdi hangi kızın koLunda üşüyorsunda titrediğini hissediyorum kilometrelerce ötesinden?beni o kızla aldatacak kadar yürekli oldunya ßeni unutacak kadarda yürekli oL tam unuttum derken çıkma karşıma kafamı karıştırma artık ßitsin ßu acı nöbetlerim girme artık düşLerime..ßen faili mechuL ßir cinayetim Şimdilerde ellerini kana ßuladığın sense kalßimin atışlarına son veren zanlı ßak sol yanım ne diyor sana
Yaz karar verildi .Zanlı işlediği faili meçul cinayetten yalnızlığa mahkum edildi

• Beğen
Tepkiler: Lord_oF_Dark, Tuba.Erva, s@hr@ ve 1 kişi daha

sevimrecep

sevimrecep

Üye
yalnızlık....dayanılmaz....:'(

_Diazem_

_Diazem_

Üye
    Konu Sahibi
yanLız kaLmak koLayda onu ßi zamanlar en yakın dostum dediqim kızla ßeraßer düsünmek çok aqır dayanıLmaz..:(

sevimrecep

sevimrecep

Üye
yanLız kaLmak koLayda onu ßi zamanlar en yakın dostum dediqim kızla ßeraßer düsünmek çok aqır dayanıLmaz..:(

canımm yaa ben böyle bi durum yaşamadım ama aldatılmak ne iyi bilirimm...:(

_Diazem_

_Diazem_

Üye
    Konu Sahibi
eet aqır ßi durum datLım : (

sevimrecep

sevimrecep

Üye
eet aqır ßi durum datLım : (

Unutma bu dünyadaki herkes yaptıklarının aynısını yaşamadan göçmeyecek buradan
herşeyin bi hesap günü olacak bu yalan dünyada da sen sadece bundan sonra iyi olmaya çalış ....:'(

_Diazem_

_Diazem_

Üye
    Konu Sahibi
datLım allah herkesin yardımcısı oLsun ins sende aqLama hec oLarmı :op:

s@hr@

s@hr@

Üye
Çok güzel Yazmışsın :spr Emeğine sağlık :)

Unutma bu dünyadaki herkes yaptıklarının aynısını yaşamadan göçmeyecek buradan
herşeyin bi hesap günü olacak bu yalan dünyada da sen sadece bundan sonra iyi olmaya çalış ....:'(

Sevim çok doğru sözler :spr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...