Arkadaşlar birinizde şu C6'lı 5800'ın kullanım videosunu bizim gibi merak edenler için çekmeyi akıl edememiş!
Lütfn yapan arkadaşlar v51'e göre ne ekstraları var ne kadar daha üstün vs. video çekip koyabilirmi?
Arkadaşım emeğin için teşekkürler. Ben sizden şu konuda yardım isticem ben bu olayı yaptım ancak eski sitemime dönmek istiyorum nokia default yardımcı olabilirmisiniz acep ?
olmadı ben xp kullanıyorum uyumluluktan windows 2000ni seçtim çalıştırdım go dedigimde program açılışında hata geliyor ve açılmıyor hataya tamam dedigimde kapanıyor
olmadı ben xp kullanıyorum uyumluluktan windows 2000ni seçtim çalıştırdım go dedigimde program açılışında hata geliyor ve açılmıyor hataya tamam dedigimde kapanıyor
öncelikle emegine saglık... Ben bir türlü yapamadım o ilk hata devamlı geliyor ''P- dongle not detected Please insert activated dongle'' çözümü nedir yada var mıdır?
Arkadaşım hackledim tlefonu sana ne kadar teşekkür etsem a valla 2 aydır uğraşıyorum en son umudumu kesmeşitim ama senin sayende c6 FW yi yükledim allah senden razı olsun ne diyim
iyi gunler ben bır soru sorucam bu c6 yazılımını yükledim ama bır süre sonra tuş ekrandaki parmagını sürdürerek açılan tuş kilidi yok oldu neden acaba bır bılgınız varmı yada onu tekrar geri getrmenin bir yolu varmı acaba?