MegaloManiaX
Üye
arkadaşlar hack işlemini yaparsak sertifika almaya gerek kalmıyormu yada telefonu hack yapmak ne işimize yarayacak
Arkadaşım ben windows xp kullaniyorum use inini seçip 4-5 kez flashladım ama beyaz ekranda kalıyordu sonradan MegaloManiaX arkadasımız öneride bulundu use ini ni isaretlemeden yaptım ve sorun cozuldu yapamıyan arkadaşları use inini işaretlemeden yapsınlar... ):
ÖnemLi değiL yeterki foruma bi faydamız dokunsunteşekkürler süper anlatım olmuş
0 hata derken bizim bulduğumuz bazı hatalar var,mesela pin girerken yeşil tuş ışığı yanmaması gibi.bunda o sorun yokmu ?
arkadaşlar hack işlemini yaparsak sertifika almaya gerek kalmıyormu yada telefonu hack yapmak ne işimize yarayacak
bu pnht'den kaynaklanan bir sorun arkadaş ne yapabilirki ona??? paylaşımı ille kötülemek zorundamısınız sizin için yapılıyor bu paylaşımlar emeğe saygı lütfen
resimli açıklama güzel olmuş, arkadaşlar dikkatlice adım adım giderlerse sorunsuz kuracaklardır, lütfen aceleye getirmeden yapalım. teşekkürler
ne hack işlemi ya.Adammı Kandırıyorsun Sen Resmen Flash İşlemi Kardeşim.Sen O Fw Yi nasıl hack leDiğini anlatsana.
İlk resim açılmıyor haberin olsun
Rica ederim .
Söz vermiştim sana kardeşimhelal sana on numara olmuş harbidenn
bende bu hatayı veriyo
evet
--------------- Ekleme ---------------
bende ılk defa goruyorum
bende bu hatayı veriyo
crt 308 i seçmeyin. seçiyorsanız da bu soruna evet diyin geçin
ayrıca son aşamalarda telefonu normal mod a almaya falan gerek yok. done yazdıktan sonra 15 dakika beklerseniz tel kapanacaktır. ondan sonra kabloyu çıkartıp teli açabilirsiniz
Arkadaşım çok güzel anlatmıssın ama ılk hatayı alınca tamam basıorum sonra hemen go basıyorum ama tekrar aynı hatayı verıp duruyor ne yapmam lazım
Olmadı yaw, ben tel product kodunu 0558982 yapmıstım onla bı alakası var mıdır yaww 2 gundur ugrasıorum senın yazıyı gorunce sevınmıstım yaparım dıe ama yıne olmadı yaw
bende wın7 var, ama uyumluluk herseyı dedıgın gıbı yaptın ama anlamadım olmadı yınede tesekkurler , emegın ıcın
telefon usb kabloyu takınce pc suıte modunu mu secıcem ?
telefonu kapaatım go bastım hata uyarısı cıktı tamama bastım tekrar go ama yıne aynı hata uyarısını verıyor malesef .. hayırllısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?