Baştan sona 5800 a özel c6 fw kurulum işlemi anlatımı resimli ve ayrıntılı %0 hata !

futeren

Üye
beyler ben bu yazılımı yükledim ve şu anda telefonumda c6 yazılımı var ama telefonuma 5800 güncellemeleri yükleyebilir miyim ?????

- - - Eklendi - - -

beyler c6 yüklemek pek sorun olmadı ama bir sorum olacak telefonu pc ye bağlıom ama hala 5800 xprees musıc olarak gösteriyo acilll yardım ve 5800 güncellemelerini yapabilirmiyim?????? lütfen yardım

Hocam c6 kurulum yapmayı düşünüyorum da linkleri yeniler misin bütün dosyalar silinmiş,kurulum yapan arkadaşlar herhangi bi sorunla karşılaştınız mı kurduktan sonra?

sakın yapma kalıcı hasar oluşabilir

JAF Prog = Linkleri Kırık Yenile . .

kardeşim linkte verdiğin programlar yükleyici tarafından silinmiş diyor googleden arayıp indirmekmi lazım ?

konuyu iyi okuyun

ANIL

Admin
Jaf Programı ve Ogm jaf pkey emulator v3 yenilendi indirebilirsiniz Link için sülümandönmez'e teşekkürler
İNDİR

Tepkiler: Süleyman
saol be adamsın ama ben ini siz yaptım saol

arkadaslar ben bunu yapacagım ama telefonumu kaybetme dıye bır luks yok degılmı ?

Konu üst olmalı bu anlatım ve ilgiye göre

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Foruma sanırım yaklaşık 1 yıldır girmiyorum Bayaa bi boşladım. Zaten en son yaptığım açıklamada da neden konuyla ilgilenemediğimi belirtmiştim...

bunu yaptıktan sonra ana ekrana widget atabilecek miyım. Hava durumu gibi

JAF ı ogm_emulator.exe programını indiremedim rice etsem başka bir link atarmısınız

Detected P-KEY: 9000AAC9
P-key nokia module version 01.02
Init usb communication...
Can't detect flashing server! bende pro bu yazılar çıkıyom !!!

- - - Eklendi - - -

C:\Program Files\Common Files\Nokia\Data Package\Products\RM-356
hemde buraya >> C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 kopyalayın bu kısmı anlamadın oyüzden yapamadım

betceli

Üye
5800 ımın v60. gügüncellemesi yapılı sorun çıkarırmı c6 yazılımını yüklesem