Başlık: Kalite Farkı Var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaGa21sk

Üye
    Konu Sahibi
Başlık: Kalite Farkı Var mı ?
Merhaba değerli arkadaşlar bir konuda yorum yapmanızı istiyorum. Gelelim konuya şimdi örneğin Nokia telefonları ilk piyasaya çıktığında Made İn: Finland ve Made İn: Hungary diye etikkette yazar,
aradan 3 ay geçer sonra bakarsınız ki Nokia modelin fiyatı 100-200 TL düşer bu sefer üretim yerine baktığınızda Made İn: China diye yazar bir çok kişi malzeme aynıdır sadece montaj fark ediyor diyorlar sizce kalite de aynı mı ? Yorum yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

onur027

onur027

Üye
merhaba değerli arkadaşlar bir konuda yorum yapmanızı istiyorum. Gelelim konuya şimdi örneğin nokia telefonları ilk piyasaya çıktığında made in: Finland ve made in: Hungary diye etikkette yazar,
aradan 3 ay geçer sonra bakarsınız ki nokia modelin fiyatı 100-200 tl düşer bu sefer üretim yerine baktığınızda made in: China diye yazar bir çok kişi malzeme aynıdır sadece montaj fark ediyor diyorlar sizce kalite de aynı mı ? Yorum yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

doğru arkadaşım.finlandia ve germany 1.kalite diye biliyorum.daha önce hungry telefonlara nokia olmasına rağmen nokia kendisi garanti vermiyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt