Başlat , yukarıya kaydı ... Nasıl eski haline getireceğim ?

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Başlat , yukarıya kaydı ... Nasıl eski haline getireceğim ?
Arkadaşlar , bir tema kurdum sonra başlat çubuğum yukarı kaydı ...Temayı kaldırdım ama başlat menüm halen yukarı da kaldı ..!Eski haline nasıl getirebilirim arkadaşlar ...

Ekli dosyalar

Revengeful

Emekli Yönetici
Aşağı dogru sürüklemeyi denedin mi ? Olması lazim

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Denedim denedim ...:S

Aşağı doğru sürüklediğimde de en son buraya kadar geliyor ...

Ekli dosyalar

Febris

Febris

Üye
sağ tıkla başlat menü konumu gibi bişey olması lazım Xp de

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Yok , göremedim valla ...

----------Eklendi @ 16:52:04 ---------- Yazıldı @ 16:38:22 ----------

Canımı sıktı valla . Gıcık etti , pc ye format attıracağım şimdi ..!

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
bilgisayarı , verdim teknik servise . Format atılması gerekti . Bir kaç saate elime ulaşır sanırım ...

SHS

SHS

Üye
demek sağ tıkla olmuyormuş, zaten ikinci resimden ciddi durum olduğu anlaşılıyor, geçmiş olsun abi

Revengeful

Emekli Yönetici
Gecmis olsun..
Bir daha tema yüklemezsin herhalde :D Fenerbahce teması mi yükledin :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Yok yok :D Fenerbahçe teması yüklesem böyle olur be ...:D
Mac Os mu neydi öyle birşey ...:ehe

Xp nin orjinal temasını daha da değiştirmem ...

Bu arada pcye format attırdım ...:)

coolasker54

coolasker54

Üye
Fena kaymış. :ehe

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Başlat çubuğuna sağ tıklayıp, "görev çubuğunu kilitle" seçeneğini kaldırıp mouse ile basılı tutarak istediğin yere alabilirsin, Deseydim şimdi format atmak zorunda kalmazdın geciktim alicim hafta içi ancak akşam gelebiliyorum.

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS ve Revengeful
SHS

SHS

Üye
ya xpye doğru düzgün tema yok zaten:( güzel vista teması bulup koyayım dedim en son indir indir hiçbiri çalışmıyo.. son bitane buldum hah bu dedim sadece imleç siyah oldu, tema değişmedi :kop2:

Revengeful

Emekli Yönetici
Başlat çubuğuna sağ tıklayıp, "görev çubuğunu kilitle" seçeneğini kaldırıp mouse ile basılı tutarak istediğin yere alabilirsin, Deseydim şimdi format atmak zorunda kalmazdın geciktim alicim hafta içi ancak akşam gelebiliyorum.

Ya o kısmı söylemeyi unuttum ya ekleyecektim sonradan.. Pff..

adamlar senden para koparmak için düzeltmemiş sanırım abi :D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici

Ya o kısmı söylemeyi unuttum ya ekleyecektim sonradan.. Pff..

adamlar senden para koparmak için düzeltmemiş sanırım abi :D
Format bile atılmamıştır buna dikkat et zaten geldiğinde anlarsın değişiklikler yapılmışmı diye.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi

Olmadı dostum olmadı ...
Hepsini denedim ... En son resimde eklediğim gibi oluyordu işte ...

Format zaten taaa ne zamandır beri atılacaktı . Senle de konuşuyorduk ya telefonda ...:) Daha yeni kısmet oldu ...

Revengeful

Emekli Yönetici
Temada virüs falan mı vardı acaba :hmmm Yada uyumsuz çalışma vs :hmmm

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici

Olmadı dostum olmadı ...
Hepsini denedim ... En son resimde eklediğim gibi oluyordu işte ...

Format zaten taaa ne zamandır beri atılacaktı . Senle de konuşuyorduk ya telefonda ...:) Daha yeni kısmet oldu ...
Hııımm ozaman bi format hak etmiş demektir, bende çok erken oluyor diye düşündüm çok sık atmamaya çalış. Neyse geçmiş olsun temiz temiz kullanırsın.

----------Eklendi @ 22:31:12 ---------- Yazıldı @ 22:29:32 ----------

Bu arada hatırlatayım yukardan aşağ değil üstten sağa sağdan aşağı kaydırmalı değişiyor direk aşağı alamazsın uzar.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Başlat çubuğuna sağ tıklayıp, "görev çubuğunu kilitle" seçeneğini kaldırıp mouse ile basılı tutarak istediğin yere alabilirsin, Deseydim şimdi format atmak zorunda kalmazdın.

+1.

Bu arada hatırlatayım yukardan aşağ değil üstten sağa sağdan aşağı kaydırmalı değişiyor direk aşağı alamazsın uzar.

+2.

Bende XP kullandığım zamanlar bir ara Başlat çubuğu yukarı kaymıştı aynı resimdeki gibi. Başlat çubuğuna basılı tuttup, önce sağa sonra aşağı kaydırmıştım, sorun çözülmüştü.

Aynı sorunu yaşayanlar bunu mutlaka denesin.

Üst Alt