başkasıyla konuştuğum bilinmesin

Sponsorlu Bağlantılar

sesmabat

Üye
    Konu Sahibi
başkasıyla konuştuğum bilinmesin
arkadaşlar

Son düzenleme:

carnewam21

carnewam21

Üye
bu durum operatörden kaynaklanan bi durum degil bildigim kadarıyla

telefon ayarlarından yapılabiliyor...

arayanı beklet seçeneginden falan oluodu sanırım orayı etkinleştirmen lazımm

greenmile

greenmile

Üye
yok arkadaşım vodafone da da var bu operatörden kaynaklı sekreterle alakası yok bu olayın yapılabilecek bişi de yok....

intellectus

Üye
arama bekletme secenegini aktif et. şuanda ben görüşme yaptıgımda meşgul falan demiyo normal çağrı gelio

drjvar

Üye
eger baska birisiyle konustugunuzda bilinmesini istemiyorsaniz 2 telefonunuz olacak. 2 hatli telefonlar icin 2 hattiniz olacak.
1.konustugunuz hatti arama bekletmeye kapatin
2.o numarayi mesgulken diger numaraya yonlendirin
3.sizi aradiklarinda diger numara calacak sende konusmani bitirip seni arayani aradiginda basit bir bahane ile isin icinden siyrilirsin ^_^

ben deniyorum cok ise yariyor :D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
konu çok eski ama yinede cevap vereyim kendim buldum bu soruna karşı bana da lazımdı çünkü artık yeni şebekeye göre aradığniz kişi bir başkası ile görüşüyor diyor. Arama bekletmeyi kapatınca da meskul oluyor. Onun için yapman gereken. Arama bekletmeyi iptal et daha sonra arama yönlendir meden meskulse yönlendir seçeneğini seçerek telesekreter kısmına kendi numaranı yaz sonuna bi rakam fazla yaz. Karşı taraf arayayınça sinyal hiç yok şebeke donmus gibi oluyor deneyin güzel oluyor ihtiyacı olanlar için güzel olur.

Üst Alt