Başkan Konuştu: Hedef Şampiyonlar Ligi Kupası!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hidayet02

hidayet02

Üye
    Konu Sahibi
Başkan Konuştu: Hedef Şampiyonlar Ligi Kupası!
Aysal'dan "seksi" açıklaması!


Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, hedeflerinin Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu olduğunu söyledi. Aysal tartışma yaratan "seksi" benzetmesine de açıklık getirdi


09/08/12 16:41 HTSPOR



Başkanı , Radyospor'a konuştu. Hedeflerinin Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu olduğunu belirten Aysal, Felipe Melo transferinde ise taraftarın etkin rol oynadığını söyledi.

"ERZURUM'A GİTMİYORUM"

Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa için Erzurum'a gitmeyeceğini söyleyen Aysal "Erzurum’a İkinci Başkan Ali Dürüst ve CEO’muz Lutfi Arıboğan gidecek. Ben yurt dışında olacağım. Neticeden ümitliyim. Prensip olarak İstanbul dışında oynanan maçlara nadiren gidiyorum” dedi.

"TAKIMIN GENÇLEŞMESİ İYİ"

Takımın gençleşmesinden memnun olduğunu söyleyen “Tüm transferler bana aynı heyecanı verecek. Genç oyuncular takıma daha önemli katkı sağlayacak. Beni özellike memnun eden konu, takımın gençleşmesi. Güzel bir sezon yaşayacağız” ifadesini kullandı.

"MELO PAHALI BİR OYUNCU"

Transferi mutlu sonla biten Felipe Melo'nun pahalı bir oyuncu olduğunu söyleyen Başkanı “Melo pahalı bir oyuncuydu. Juventus’a pahalıya mal olmuş bir oyuncu. Juventus, bilançosunda yüksek rakamlarda görünen oyuncuyu bize uygun fiyata vermekte zorlandı. Tüm gecikme buna bağlı. Melo’nun aldığı ücret yüksek. Üst üste koyunca takım içindeki dengeleri düşündük. Şu anda ideal bir noktaya geldik. Melo’nun maliyeti geçen seneki maliyetin biraz altında"

"MELO TRANSFERİNDE TARAFTAR ETKİLİ OLDU"

Taraftarların Melo transferinde etkili olduğunu söyleyen Aysal “Taraftarlarımız bu transferde etkin rol oynadı. Mantık limitleri ve imkanlar içinde taraftarın sesini dinledik” dedi.

"MELO'YA EVLAT MUAMELESİ YAPACAĞIZ"

Melo ile aralarında problem olmasının mümkün olmadığını söyleyen Aysal “Melo ile aramızda problem olması mümkün değil. Bizim oyuncumuz; gelecek, oynayacak. Ona evlat muamalesi yapacağız. Oyuncular, aktörler gibidir. Heyecanlı olurlar. Melo’nun Twitter’da yazdığı o anki reaksiyonu. Bu reaksiyonu ciddiye almayız” şeklinde konuştu.

"BAŞARISIZ OLMA ŞANSIMIZ YOK"

Bu sezon başarısız olma şanslarının bulunmadığını dile getiren “Benim istediğim ama hocanın istemediği oyuncular oldu. Ama neticede kurulan ekip ideal oldu. Çok sık konuştuk. Sonunda ideal bir kadro çıkardık. Bu sene ’ın başarısız olma şansını hemen hemen yok sayıyorum” ifadesini kullandı.

"YURT DIŞINDAKİ BAŞARI BENİ MUTLU EDER"

Yurt dışındaki başarının kendisini mutlu edeceğini söyleyen Aysal “Beni mutlu edecek şey yurt dışındaki başarılar. Kesin ve devamlı bir başarı sürecini yakalamamız lazım. Yurtdışında bir şampiyonluk şu an için bekmiyorum ama onu yaklaşan bir kademeye çıkabileceğimize inanıyorum”

"ANA HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU"

Müzelerindeki tek eksiğin Şampiyon Ligi kupası olduğunu söyleyen Aysal “Bizim için ana hedef Şampiyonlar Ligi şampiyonluğudur. 3 senede mi olur 5 senede mi olur; o önemli değil. Bu yola girip gerekli yatırımları yapmak zorundayız. Müzemizde eksik olan tek kupa Şampiyonlar Ligi Kupası’dır” dedi.

"SEKSİ 'CAZİP' ANLAMINA GELİYOR"

Çok konuşulan "seksi" ifadesine de açıklı getiren Aysal “Bugün 'seksi' kelimesi şoke eden bir kelime olarak algılandı ama uluslararası literatürde 'cazip' kelimesinin Avrupa’da kullanılan terminolojisi budur. Bir proje de seksi olabilir kâr getiren bir arazi de... Bu terminojiler yavaş yavaş yerleşecek ülkemize” diye konuştu,


"PASTANIN ÜSTÜNDE BİR SÜRÜ KİRAZ VAR"

Çok konuşulan "çilek" transferi hakkında da açıklamalar yapan Aysal “Bizim pastamız hazır. Transfere ihtiyacımız kalmadı. Çilek transferi şu anda bir mecburiyet değil. Olursa olur. Imkan ve şartlara bağlı. Bizim pastanın üstünde bir sürü kiraz var. Gerekirse bir tane de çilek de koyarız” dedi.

"HESAP KİTAP YAPILDI"

Aysal ayrıca “Galatasaray kurumsallaşma yolunda adımlarını atmış bir kurumdur. Hesap kitap ciddi yapılır. Ödenemeyecek borçlar alınmaz. Ödenecek paralar ve kontratlar bedelleri, rahatça ödenebilecek yatırımlardır. Bunlar yatırımlardır. Önümüzdeki sene karşılıkları hazırdır. Bu tip çıkan bilgiler rakiplerin ya da duygusal taraftarın endişeleri. Fazla ciddiye almamak lazım” dedi.

“Şampiyonlar Ligi’ne gitmeseydik bu transferler yapılmazdı. Orada ayrı bir bütçe yapılacaktı. Şampiyonlar Ligi için daha seçici ve biraz daha bonkör davrandık” açıklamasını yapan Aysal “Bütün taraftara geçen seneki sağduyaları ve destekleri için teşekür ediyorum. Bu sene de stadımızı bir şölen yerine çevirsinler. Futbol zevkini beraberce yaşamalarını tavsiye ediyorum. Her türlü imkanı sağlayacağız. Rakiplerle de dostluğumuzu koruyalım” şeklinde konuştu

 


jackalmami

jackalmami

Üye
göreceğiz bakalım
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Kendisi de inanmıyor . Her zaman olduğu gibi taraftara oynuyor ...
 

ssercan

Üye
Hedef doğru. Çünkü kazanamadigimiz tek kupa. Baskanda demiş bu 3 senede veya 5 senede olur. Bu sene olmayacağını Bilemicek kadarda futboldan anlamıyor degil. İsinize geldigi gibi yorumlamayın :)
 

cloverfield 24

Üye
abarmayıııııııııııın
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
bu boş konuşanlar eskilerden örnek bilmiyormu mesela euro 2004 de yunanistana hiç şans tanınmıyodu adamlar şampıyon oldu biz neden olmayalım kadromuz kaliteli bide sağ bek aldıkmı hakan baltanın yerine :good:
 

bolamanle

Üye
bu boş konuşanlar eskilerden örnek bilmiyormu mesela euro 2004 de yunanistana hiç şans tanınmıyodu adamlar şampıyon oldu biz neden olmayalım kadromuz kaliteli bide sağ bek aldıkmı hakan baltanın yerine :good:
sol kardeşim
 
zordayim

zordayim

Üye
Alir kupayi
 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bu boş konuşanlar eskilerden örnek bilmiyormu mesela euro 2004 de yunanistana hiç şans tanınmıyodu adamlar şampıyon oldu biz neden olmayalım kadromuz kaliteli bide sağ bek aldıkmı hakan baltanın yerine :good:

Hakan Balta sol bek :D
Küçük bi yanılma oldu galiba :op:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt