Başka öneriniz var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
Başka öneriniz var mı ?
iyi günler arkadaşlar şuana kadar bir çok konu açtım hala kararsızım. 9790 alacam fakat hayır kardeşim onu alma farklı bir model öneren var mı ? dayanıklı değil tutan model değil diyen var mı ? her türlü telefon önerisine açığım fakat en fazla 900 TL 9790'ı bile 2. el alacam. teşekkürler.
(KULLANIM AMACIM MESAJ VE ARADA FACE İNTERNET)

galaxy s2 düşündüm fakat onda da ekran dayanmaz diyorlar ve düşürdün mü falan zaten dokunmatik ekran hırpalanır 17 yaşındayım malum yorumlarınız için teşekkürler şimdiden

MasteLaa

Üye
Bence iyi bir tercih düşündüğün telefon ama dokunmatikte ekran dayanmaz felan anlamadım ben

mesaj ve face internet diyorsan doğru yoldasın . blackbery diğer modellerine de bak

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
hem ucuz şöyle maximum 750 TL kadar olan güzel blackberry var mı önerebileceğiniz ?

hem ucuz şöyle maximum 750 TL kadar olan güzel blackberry var mı önerebileceğiniz ?

curvelere bak tam model şu an aklıma gelmiyor ama daha 2 ay önce arkadaşım aldı 600 lıraya . tam senın ıstedıgın telefon. hatta dur şimdi aklıma geldi curve 9300 tam 750 lira

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
bu telefonada bu para fazla ya curve mi acaba bold mu alsam 9790 hakkında bilgisi olan var mı ? ekranı dokunmatikmiş ne derece kalitelidir ? iyimidir ? eski corbyler gibi olmaz dimi

MasteLaa

Üye
bu telefonada bu para fazla ya curve mi acaba bold mu alsam 9790 hakkında bilgisi olan var mı ? ekranı dokunmatikmiş ne derece kalitelidir ? iyimidir ? eski corbyler gibi olmaz dimi
Bold daha iyidir kardeşim .

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
9790 hakkında düşünceniz nedir ? dokunmatiği dayanıklı mıdır ?

Nokia e72. 550 civarında bişey.. 5mp kamera tam q klavye. 3.5 g ilee hızlı nett. ve uzun pil ömrü.

Bold al bold curve ü karıştırma

Ben sadece öneride bulundum bold da alabilirsin . sonuçta blackbery Sms-İnternet için dizayn edilmiş bir telefon markası (bence)

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatikleri ne derece sağlamdır ki ?

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ya kardeşim amma yaptın sen de yıl 2012 teknolojinin göbeğindeyiz ekranları da on derece sağlam üstünde horon mu tepicen anlamadım ki

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
ya kardeşim amma yaptın sen de yıl 2012 teknolojinin göbeğindeyiz ekranları da on derece sağlam üstünde horon mu tepicen anlamadım ki

haklısın kardeşim. cihazın sağlamlığı kadar kullanıcı dikkatide önemli. kullanıcı dikkat etmezse isterse çelik olsun bir yerde iflas eder sonunda.

sabaru

Üye
    Konu Sahibi

Düşünce kırılır felan ondan endişeli galiba
önceden corby kullandım. ve ekrana basa basa artık geç işlemeye başlıyordu donuyordu dokunmatiği zayıflamıştı anlatabildim mi ? bunlarda da öyle olur mu ondan soruyorum. çok sık mesaj yazan birisiyim.

MasteLaa

Üye
önceden corby kullandım. ve ekrana basa basa artık geç işlemeye başlıyordu donuyordu dokunmatiği zayıflamıştı anlatabildim mi ? bunlarda da öyle olur mu ondan soruyorum. çok sık mesaj yazan birisiyim.
Bu telefonlar Corby den çok daha üstün telefonlar zaten dokunmatikleri ondan daha iyidir sıkıntı yapmaya gerek yok kardeşim

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
9790un hassasiyetide iyidir yani ? ya ilk bbmi alacam o yüzden böyleyim

Tepkiler: MasteLaa
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...