başka bir telefondan hafıza kartına dosya yollayınca telefon kapanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bitix_09

bitix_09

Üye
    Konu Sahibi
başka bir telefondan hafıza kartına dosya yollayınca telefon kapanıyor
Arkadaşlar telefonumu 1 ay önce aldım.Ama bluetooth ile başka birinden hafıza kartına dosya yollayınca telefon birden kapanıyor ve pili çıkartıp tekrar koymadıkça açılmıyor:(
Ancak hafıza kartına değilde telefonun kendi hafızasına yollayınca normal bir şekilde dosya geliyor.
Sizce sorun nedir??
Telefonum Samsung J700i_T

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Yerinde olsam hafıza kartının içindekilerini yedekleyip yeni bi tane alırdım 1-2 gb bişey çok para değil zaten:)

bitix_09

bitix_09

Üye
    Konu Sahibi
tşkler...
ztn bu gidişle öyle yapacam gibime geliyor çünkü hafıza kartı kafayı yedi.kendi kendine içindeki dosyaları siliyor...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Çünkü telefonunuza virüs bulaşamaz Java sistemi var
tek sorun kalıyor hafıza kartı
Ya bilgisayarda bi antivirüse tarattırın yada yenisini alın:)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
birde hafıza kartını biçimlendirmeyi deneseniz....olmazsa yenisine müracaat

bitix_09

bitix_09

Üye
    Konu Sahibi
biçimlendirmeyi denedim olmuyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Çünkü telefonunuza virüs bulaşamaz Java sistemi var
tek sorun kalıyor hafıza kartı
Ya bilgisayarda bi antivirüse tarattırın yada yenisini alın:)
telefona bulaşamıyor mu? nerden biliyorsun benim 6300 ıma müzik atarken küt bi gitti soluğu teknik serviste aldım hafıza kartına atmıştım dosyayı..kardeşim bir hafıza kartı okuyucusu bulup bilgisayarda format at...

bitix_09

bitix_09

Üye
    Konu Sahibi
telefona bulaşamıyor mu? nerden biliyorsun benim 6300 ıma müzik atarken küt bi gitti soluğu teknik serviste aldım hafıza kartına atmıştım dosyayı..kardeşim bir hafıza kartı okuyucusu bulup bilgisayarda format at...

tşkler...:oke:
denicem inşallah olur

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Arkadaşın telefonu java .Seninki de java 6300 onada bulaşmamıştır başka bişeyden bozulmuştur
java sistemli telefonlara virüs bulaşmaz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt