BAŞINDAN KALKAMAYACAĞINIZ SÜPER BİR 240x400 RPG OYUNLAR KOLEKSİYONU!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
BAŞINDAN KALKAMAYACAĞINIZ SÜPER BİR 240x400 RPG OYUNLAR KOLEKSİYONU!!!!

Son zamanlarda bakıyorum bu oyunlarda lwl atlamak için resmen çatlıyolar. Baktım madem bu kadar çok seviliyor, bende bir arşiv yapayım dedim. Hazırsanız başlayalım :oke:
DİABLO 2

GREEN FARM (FARMVİLLEDAN FARKI YOK)

MİGHT AND MAGİC 2

MODERN WARFARE: BLACK PEGASUS

NEW YORK MY LİFE

Veee işte en önemli kısım linkimiz:

arkadaşlar hepsini tek tek emek vererek buldum. lütfen bir teşekkür etmeyi ve yorum yapmayı esirgemeyiniz! teşekkürler :oke:

• Beğen
Tepkiler: hus96, asasinyeri, unal8132 ve 2 diğerleri

One907

One907

Üye
Yüklediğin tüm oyunları boşuna yüklemişssin..Emek verdim diyorsun bir de..Rusça oyunu kim zevkle oynar ki?..RPG oyuna tek örnek Diablo II var..O da çalışmıyor..Sürekli daha önce paylaşılmış oyunları yükleyip yükleyip duruyorsun..Green Farm'ı çook önceden ben paylaşmıştım ( http://www.maxicep.com/samsung-uygu...tay-ekran-farmville-sevenler-icin-475953.html ) .. Paylaşım yaparken biraz daha araştır bak var mı yok mu bu konuyu açan diye ..

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
konuyu açtığını bende biliyorum ama arşivimin içinde vardı. ne yapmamı bekliyorsun. tekrar çıkartymmı? beğenmediysen beğenmedim demen yeterliydi :evet:

opucuk

Üye
Ya arkadaşım neden adamı karalıyorsunuz adam iyi yapıyor işini :op::sarıl::hmmm

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim :bigstar:

opucuk

Üye
Şey patronus Coliga Chaseri sem joistikli oldugu için hemde metin 2 ye benzedigi ve ekran görüntülerinin kaliteli oldugu için istemiştim fakat senin verdigin oyunlardan sadece kovboy oyunu işime yaradı eger Caligo Chaser gibi bir oyun koleksiyonun varsa koyarsan çok mutlu olucam zaten kovboy oyunuda pek ilgimi çekmedi varsa metin2 benzeri sonsuz macare benzeri oyun süper olur lütfen bulursan inanılmaz sevinecegim:hmmm:hmmm:ağlarım::bilmm

opucuk

Üye
PATRONUS NOLUR Bİ CEVAP YAZ YOKMU BÖYLE BİR OYUN LÜTFEB BULURMUSUN BENİM SAMSUNG STAR KİESİ DESTEWKLEMİYOR O YÜZDEN İNDİREMEDİM CALİGO CHASERİ SATEN ÜCRETSİZ OYUN SEN İNDİREBİLİRMİSİN LÜTFEN Bİ CEVAP :ağlarım::ağlarım::ağlarım::hmmm:hmmm:hmmm

wolfman16

wolfman16

Üye
Kardeş bu black pegasus ve green farmın 240x320 dokunmatiğini bulabilirmisin...

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 3 gündü pcye girmiyorum az sonra sorularınızı cevaplandıracağım, ben 30 dk ya geliyorum :oke:

opucuk

Üye
patronus bu oyunlar pek iç açıçı olmadıda başka yokmu samsung star oyunu nolur bi yardım knk :ağlarım::ağlarım:

vasel

Üye
teşekkürler

burak999123

Üye
saol çok güzel bi arşiv

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim arkadaşlar :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt