Basında Mersin İdman Yurdu karşılaşması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Basında Mersin İdman Yurdu karşılaşması


Spor Toto Super Lig 2011 - 2012 Sezonu 7.Hafta kapanış karşılaşmasında Tevfik Sırrı Gür Stadında Beşiktaş ve Mersin İdman Yurdu'nu 1-0 mağlup etti. Bu karşılaşmanın ardından bugün bazı gazetelere yansıyan haber manşetleri.

Kartal Cenk'e hazır (Fanatik)

Son 4 sınavında galibiyete hasret Beşiktaş, 3 maçtır gol bile atamamıştı... İşte bu bozuk ruh haliyle çıkılan Mersin mücadelesine Kartal fırtına gibi başladı, Mustafa ile golü de buldu. Farkı artırabilecek pozisyonları cömertçe harcayan Siyah-Beyazlılar, kalesinde de çok sıkıntılı anlar yaşadı. Bu dakikalarda ise Cenk sahne aldı, Fenerbahçe derbisi öncesinde takımına büyük moral verdi.



El emeği (Fotomaç)

Beşiktaş, Mersin'de iyi oynadı, farkı kaçırdı Kalesinde devleşen Cenk; 3 süper kurtarış yaptı, galibiyette büyük emek sahibi oldu.




Kartal şeytanın bacağını kırdı (Hürriyet)

Oynadığı son 4 resmi maçta galibiyet yüzü göremeyen siyah-beyazlılar şeytanın bacağını kırdı, deplasmanda Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 mağlup etti. Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada bu 3 puan Beşiktaş'a oldu.




Af dilekçesi (Milliyet)


Siyah-beyazlı ekip etkili başladı, enfes bir organizasyon sonucunda Mustafa Pektemek ile ağları sarstı. Ev sahibi ikinci yarıda bastırdı, Cenk kalesini gole kapadı. Kartal, rakiplerinin kazanmadığı haftayı 3 puanla kapadı




Cenkaver Kartal (Sabah)

Beşiktaş, büyüklerin puan kaybettiği haftada Pektemek'in golü ve panter kesilen Cenk sayesinde uçtu.




Pektemek gol demek (Takvim)

Cenk Gönen kalesinde devleşirken, Kartal 4 maç sonra galibiyetle tanıştı... 19'da Mustafa Pektemek'in golüyle 28 yıl sonra karşılaştığı Mersin'i yenen Beşiktaş gözünü derbiye çevirdi...







Haber Kaynağı: Haber1903
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt