Eski ama çok hoşuma gitti:) http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=94494
ouSahin Üye Konu Sahibi Basında Maxicep.com Eski ama çok hoşuma gitti Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
van_hoijdonk Emekli Yönetici Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Size o zamanlardan bir haber daha.
Ozan Admin van_hoijdonk' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Size o zamanlardan bir haber daha. Genişletmek için tıkla ... Üzücü bir haber, aklımıza getirmesen iyi olurdu Tekrar gecmis olsun
van_hoijdonk' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Size o zamanlardan bir haber daha. Genişletmek için tıkla ... Üzücü bir haber, aklımıza getirmesen iyi olurdu Tekrar gecmis olsun
van_hoijdonk Emekli Yönetici Oğuz arşivden bir haber bulunca aramak aklıma geldi. Şimdide bizim arşivlerden tv'de yayınlanan videosunu arıyorum. Vatan gazetesinin 2. sayfasında çıkan haber zaten evde mevcut...
Oğuz arşivden bir haber bulunca aramak aklıma geldi. Şimdide bizim arşivlerden tv'de yayınlanan videosunu arıyorum. Vatan gazetesinin 2. sayfasında çıkan haber zaten evde mevcut...
Kaptan Üye van_hoijdonk' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Size o zamanlardan bir haber daha. Genişletmek için tıkla ... bu olayı biliyorum bi kanal da çıkmıştı sanırsam çok geçmiş olsun allahtan daha kötüsü olmamış
van_hoijdonk' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Size o zamanlardan bir haber daha. Genişletmek için tıkla ... bu olayı biliyorum bi kanal da çıkmıştı sanırsam çok geçmiş olsun allahtan daha kötüsü olmamış
ycg35 Üye 1. haber güzel ama ikincisi çok kötü şu dünyada ne cani herifler var resmen işkence yapmışlar çok geçmiş olsun..
1. haber güzel ama ikincisi çok kötü şu dünyada ne cani herifler var resmen işkence yapmışlar çok geçmiş olsun..
safakk Üye van_hoijdonk' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Size o zamanlardan bir haber daha. Genişletmek için tıkla ... ahmet abi bu olay senin başından mı geçti büyük geçmiş olsun ya bu olayların önünü olma zamanı gelmiş artık
van_hoijdonk' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Size o zamanlardan bir haber daha. Genişletmek için tıkla ... ahmet abi bu olay senin başından mı geçti büyük geçmiş olsun ya bu olayların önünü olma zamanı gelmiş artık