Başımdan geçen ilginç bir olay... şahidim de var..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arif_216

Üye
    Konu Sahibi
Başımdan geçen ilginç bir olay... şahidim de var..
Kim bilir belki de bu da bir nevi o an için biz insanların imtihanıdır.. benim 2005 yılında başıma bir olay geldi... Yaşadığım olayı bire bir anlatıyorum.:
-----2005 yılında Öss'ye hazırlanıyordum ve maddi durumum hiç de iyi değildi. ve Cebimde sadece 10 kuruş vardı. Yanımda da arkadaşım vardı. Yürüyorduk sonra yaşlı bir adam yanımıza yaklaşıp sigaramızın olup olmadığını sordu. Biz de çıkardık bir tane verdik ve yaktık amcanın sigarasını. Daha sonra yanımdaki zengin olan ve görünüm itibariyle de öyle duran arkadaşıma rağmen bana hitaben 10 vermemi rica etti. Ben Yok dedim. Adam da senin üzerinde 10 kuruş yok mu iyi düşün dedi... Neyse ben olayın da şaşkınlığıyla 10 kuruşu cebimden çıkarıp amcaya verdim.. Amca da : Allah senden razı olsun ve Allah ne muradın varsa versin dedi. --ki benim muradım o zaman için üniversitey sınavını kazanabilmemdi. Derken amca Allaha emanet ol dedi. ve gitti. ki Henüz 5-6 metre yürümüşken ve biz boş alandaydık. içimden bir ses arkama dönüp bakmamı söyledi. Adam yoktu.. Ve adamın ortadan kaybolması için yerin resmen yarılıp içine girmesi ve yerin tekrar eski halini alması gerekiyordu ve bu işlemin 4-5 saniyede gerçekleşmesi gerekiyordu... Ve şu an bile yazarken bu olayı tüylerim diken diken oluyor. Ve o yıl Çukurova Üniversitesini kazandım.. Şu anda öğretmenim... Szi Siz olun size garip gelen bir durum olduğunda sorgulayın.. Belki de sizin de sınavınız o dur... Saygılar...
 


Malamadrı

Malamadrı

Üye
sırlar dünyası :)
 
HaqperesT

HaqperesT

Üye
Olabilir ama sinavin yeni baslamis bence.. Daha uuu uu
 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
öğretmen bey bi şeyler öğretmeye başladı bile :D
:tşk:
 
NonaZayi

NonaZayi

Üye
çok benzeri arkadaşımın başına gelmişti. arkadaşım telefonunu kaybetti bir yaşlı adam telefonun yerini bildirdi ve 2saniyede ortadan kayboldu. o yüzden bu nlattıgına inanıyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: arif_216

cokyakar19

Üye
Atmaaaaa recep din kardeşiyizzzzzz
 
Joker.

Joker.

Üye
Sigara içmeyi bırakın :) ana düşünce
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
757
Halil Caglar
Cevap
0
Görüntüleme
1K
Halil Caglar
Cevap
1
Görüntüleme
867


Üst Alt