Başımdan Geçen Bir Olay

Sponsorlu Bağlantılar

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
O tecrübeyi yaklaşık bi 10 defa edinmişimdir,okulun en rahat sıgara ıcenı ve en cok yakalananıydım kahretsın:)

Berlin Boleyn

seni bi konuda tebrik etmek istiyorum gündüz vakti işkmbe çorbası yerine mercimek çorbası içtiğin için.:coold:

ayrıca okuldan kaçıyosun gidiosun kantır oynuosun en iyi kantır klozette can versin...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bidaha olmasın :)

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Para toplayarak sigara aldık diyorsun, en pahalı sigara 6 lira, hadi özel parliament falan düşünelim 10 lira. Bu parayı toplayarak sigara alıyorsunuz (herkes kendine alamıyor veya 1 paket sigarayı tek kişi alamıyor) ama diğer işlemler hesaplarsak 20 lira falan tutuyor...

Aldığımız zaten viceroy special dı zaten ve de 1 paket aldık anladın mı şimdi?

--------------- Ekleme ---------------

para toplamanın amacı farklı parasızlık değil bizde yapardık, hatta sınıftan herkezden 50 100 iste bi paket sigara alırdık:) iyi bişeymi değil tabi şimdiki aklım olsa yapmam pişmanım. ortak mal olunca daha zevkli oluyo. hele beleşse hiç sorma :ehe ben llisede hep isanın sigaralarından içerdim :ehe

:ehe

Salih Baba™;1693506' Alıntı:
Allahtan üniversitede öyle bir zorunluluk yok dersde bile çıksan kimse birşey demez....:ehe

Ah bi üniversiteyi kazansam :(

Ben Okuldan Eve Gitmek İçin Başımın Ağrıdığını Söylerdim :ehe:ehe:ehe:ehe

Her zaman kullandığım bahanedir :ehe:ehe

aLσηє;1693609' Alıntı:
kaçmayı bilmiyosan kaçmıcaksın :ehe ayrıca madem kaçcaksınız okula gitmeden kaçın ilk derste olupta 2.derste olmayınca anlaşılır zaten bi itlik olduğu :D

Arkadaşım ben 4 sdenedir okuldan kaçtığımda hiç yakalanmazdım ama sadece bizim sınıftan yani benim arkadaşlardan 4 kişi kaçmıştık 2 ders sonra sınıftaki kaçan sayısı 11 yükselip 3 kişi de yakalanınca tabi bizim arkadaşlar değil bizde deşifre olduk anladın mı?

Valla anlattığın olay gerçek dışımı gerçekmi anlamadım ama yinede gçmş olsun sana...bizde (ilkokulda) kaçardık...benim saf arkadaşlar içeri girer demirlerden atlarlardı bende o yaştaki zekamla içeri hiç girmezdim parkta otururdum...tek eğlencemiz counter strike tı...:):):)

Vallahi gerçek bu olay sen aynı benim kafadarmışsın birader :ehe:ehe

Okulun tuvaletinde aynı kabınde ıkımızın birden müdür tarafından basıldıgı gunu hatırlıyorum da ;ellerimizde sigara tüttürürken cayır cayır..
Sanırım yüreğimin dilime vardığı bir andı:)

Ben o kadar cesur değilim bizim okul tuvaletlerinde içilmez hocalar süerkli teftişde oluyorlar:)

seni bi konuda tebrik etmek istiyorum gündüz vakti işkmbe çorbası yerine mercimek çorbası içtiğin için.:coold:

ayrıca okuldan kaçıyosun gidiosun kantır oynuosun en iyi kantır klozette can versin...

Ne demeye çalıştın anlamadım :cnfsd:

Tamam :ehe:ehe

Üst Alt